Hem Nyheter Mastercard och Microsoft inleder ett nytt strategiskt samarbete för att förenkla identifikation online.

Mastercard och Microsoft inleder ett nytt strategiskt samarbete för att förenkla identifikation online.

Publicerat av: Redaktionen

Målet med initiativet är att möjliggöra enkel verifiering via pålitliga källor såsom banker, mobila nätverksoperatörer och posttjänster genom att endast dela den information som krävs för att genomföra transaktionerna.

Mastercard och Microsoft inleder ett nytt strategiskt samarbete för att förenkla identifikation online. 4Idag kräver verifikation online idag fysiska bevis (fysiska bevis såsom pass, körkort eller användaruppgifter) samt att individer måste minnas lösenord för sina olika användarkonton. Genom att arbeta tillsammans satsar Mastercard och Microsoft på att ge kunder en omedelbar metod för att verifiera sina digitala identiteter med vem de vill, när de vill.

Initiativet kommer att utgöra grunden för nya erbjudanden från Mastercard genom Microsoft Azure, som blir tillgängliga inom några månader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>