Lindorff relanserar Ta Kontroll
Hem TeknikProduktnyhet Lindorff relanserar Ta Kontroll

Lindorff relanserar Ta Kontroll

Publicerat av: Redaktionen

Idag relanserar Lindorff Takontroll.nu, som blir en samlingsplats för verktyg, information, råd, tips, självtester och andra digitala tjänster.

Allt för att hjälpa användare att skapa sig en bättre bild av vad som påverkar vardagsekonomin. På platsen finns även webbappen CashCheck, där användaren kan kolla vad den totala kostnaden blir för ett kreditköp samt lägga upp en budget och därigenom få reda på hur stort konsumtionsutrymmet är.Lindorff relanserar Ta Kontroll

Med relanseringen riktar sig Lindorff och Takontroll än mer mot personer som är intresserade av sin privatekonomi.

-Det känns så bra att kunna paketera många viktiga funktioner på samma ställe. Vi har succesivt utvecklat de digitala möjligheterna för våra kunder att få information och skapa sig en bättre bild av sitt privatekonomiska läge den tid på dygnet som passar dem. Ta Kontroll blir därför ett viktigt nav där det blir lättare att förhoppningsvis hitta just det man söker för att få svar eller bättre koll helt enkelt, Jörgen Utgren, CDO och Marknadschef, Lindorff Sverige.

Som vi berättat om tidigare har ökningen av kredithanteringsärenden som hanteras digitalt hos Lindorff ökat från 10% till 30% sedan januari 2015. Och utvecklingen går allt snabbare. Ta Kontroll kommer löpande att uppdateras med nya tjänster och relevant information för att personer fullt ut ska kunna sköta sina ärenden digitalt.

På Ta kontroll finns, förutom verktyg, tips och råd om privatekonomi, mycket information om vad som händer om man får ett inkassokrav och hur viktigt det är att direkt kontakta inkassobolaget för att inte påläggas onödiga kostnader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>