Hem TeknikProduktnyhet Jabra Engage – headset för samtalskvalitet och säkerhet på kontoret

Jabra Engage – headset för samtalskvalitet och säkerhet på kontoret

Publicerat av: Redaktionen

Bullerdämpande mikrofoner, tredubblad densitet, nya säkerhetsfunktioner och ökad rörlighet förbättrar upplevelsen för täta samtal mellan anställda och deras kunder.

Jabra Engage – headset för samtalskvalitet och säkerhet på kontoret 4Jabra lanserar en ny serie trådlösa headset som sätter ny standard för samtalskvalitet, säkerhet och antalet anställda som samtidigt kan använda dem. Jabra Engage är framtaget för att vara världens mest kraftfulla professionella trådlösa headset*.

Jabra Engage är en helt ny klass trådlösa professionella headset som har utformats efter omfattande undersökningar av de utmaningar som kontaktcenter står inför. Jabra Engage tillhandahåller en branschledande trådlös prestanda, ger utmärkt samtalskvalitet, förbättrar kundtillfredsställelse och produktivitet, samtidigt som de ger högsta säkerhetsnivå av alla trådlösa headset på marknaden.

Den nya serien har tagits fram med tanke på den förändrade interaktionen med kunder där automatisering ersätter rutinmässiga samtal. Ett resultat av denna förändring är att mänsklig interaktion reserveras för företagskritiska samtal i form av komplexa förfrågningar eller klagomål som kräver högsta standard för samtalskvalitet för att säkerställa kundnöjdhet och effektiva lösningar.

Om samtal tar längre tid kan organisationer få problem med tillgångar på kanaler för trådlösa headset, vilket minskar antalet anställda inom ett visst område. Jabra Engage ansluter tre gånger så många användare inom ett avgränsat område jämfört med konkurrerande teknik, utan att påverka samtalet med avseende på ljudkvalitet och räckvidd.

Med en räckvidd på upp till 150 meter ger Engage också frihet för anställda att förflytta sig i sin arbetsmiljö utan att påverka samtalskvaliteten.

Dess avancerade brusreducerande mikrofoner och förbättrade högtalare ger kristallklart ljud till perfekta kundsamtal varje gång, oavsett hur högljudd arbetsmiljön är.

Den nya serien är även ledande på marknaden när det gäller samtalssäkerhet. Eftersom nätbrott ökar och kundsamtal rutinmässigt innehåller känsliga uppgifter är säkerhet viktigare än någonsin. Engage innehåller nya funktioner som gör det till världens mest säkra professionella trådlösa headset. Detta innefattar autentisering och krypteringsfunktioner, tillsammans med ”fysiskt assisterad ihopparning”, som utgör en hemlig länknyckel mellan headsetet och dockningsstationen.

Jabra Engage har utvecklats av Jabras ingenjörer under mer än 115 000 timmar och under den tiden har företaget registrerat fyra nya patent. Resultatet är ett headset som inte bara har överlägsna trådlösa funktioner utan även erbjuder ett kristallklart samtalsljud och en övergripande ljudupplevelse som är överlägsen.

Sortimentet omfattar Engage 65 och 75 för att skapa en enklare och mer konkurrenskraftig portfölj av trådlösa premiumprodukter. Med ett batteri som håller hela dagen och snabb uppladdning kan samtal vara så länge som de behöver. Detta ökar användarnas tillgänglighet och säkerställer att viktiga och värdefulla samtal med kunder inte blir störda. Varje Engage-headset har en integrerad busylight som fungerar som ett stör ej-tecken, vilket gör det möjligt för kollegor att veta att användaren är i samtal och därigenom minska avbrott.

– Med Engage-serien har vi konstruerat branschens bästa headsetfamilj – en som kommer att få en ovärderlig inverkan på samtalskvalitet, kundnöjdhet, produktivitet och säkerhet, säger Therése Nilsson, marknadschef på Jabra i Sverige. Engage ger fördelar för alla som använder telefonen i sitt arbete: inom nästan varje företag finns en grupp anställda som spenderar mycket tid på samtalskommunikation, från rådgivare till säljare. Alla dessa roller kan nu dra nytta av att Engage för att göra varje samtal bättre för båda parter.

Viktiga funktioner i Engage-serien:

– Branschledande trådlös prestanda: ger överlägsen trådlös anslutning med en räckvidd på 150 meter, vilket möjliggör tre gånger fler användare i samma kontorsutrymme – utan att försämra anslutningskvalitén

– Kristallklart: Avancerade brusreducerande mikrofoner och högtalare ger perfekt ljudkvalitet även i de bullrigaste miljöerna

– Mer samtalstid: Upp till 13 timmars samtalstid och en busylight som fungerar som ett stör ej-tecken

– Alla samtal, från vilken enhet som helst. Ökad tillgänglighet för telefonsamtal: Anslut till maximalt fem enheter samtidigt, vilket gör att ditt team blir mer tillgängligt för kundsamtal. Kan anslutas till digitala bordstelefoner, mjukvarutelefoner, analoga telefoner och två Bluetooth-enheter.**

– Val av stilar för att stödja olika sätt att arbeta: Då Jabra Engage är anpassad för stereoljud, mono och är den lättaste justerbara modellen kan alla använda Jabra Engage.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>