Hem Nyheter Fondly Topp 10 Sverige – November

Fondly Topp 10 Sverige – November

Publicerat av: Redaktionen

Nu är resultatet för Fondly Topp 10 Sverige klart för november.

Fondly Topp 10 Sverige - November 3Månadens resultat blev +9,8%!

Den aktuella aktieportföljen som består av 10 likaviktade aktier har i år haft en exceptionellt fin avkastning. Med en avkastning på +120,3% i år så har den slagit de enskilda förvaltarnas breda aktieportföljer (fonder) med råge. Kort och gott kan vi säga att gruppen skickliga förvaltare tillsammans överträffar den stora massan avseende avkastning signifikant samt även överträffar de enskilda skickliga förvaltarnas aktieportföljer (fonder).

Sedan en tid tillbaka har vi dessutom öppet redovisat våra studier avseende svenska förvaltare och deras yrkesskicklighet. Vi publicerar månadsvis betygsättningar av enskilda förvaltare och fonderna de förvaltar.

Analysen bygger på en djupgående ekonometrisk och kvalitativ analys för att på det sättet utröna vilka förvaltare som är de skickligaste utövarna och vilka som har den största sannolikheten att generera en avkastning som överträffar massan över tid.

Vår tanke med Topp 10 Sverige är att den skall betraktas som en inspirationskälla för ett eget sparande. För tillfället presenterar vi endast vår teoretiska portfölj som består av svenska aktier, som är likaviktad, balanseras om månadsvis och som inte tar hänsyn till utdelningar. Notera att Topp 10 Sverige inte skall betraktas som rådgivning utan endast som inspiration för att främja det individuella sparandet.

Inför december byts Paradox ut mot Camurus i Topp 10 Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>