Fastighetsmäklarna Notar väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster

Notar teckar ett treårigt avtal med TeleComputing. Avtalet har ett förväntat värde på cirka 3,9 miljoner kronor och omfattar molntjänster, klienthantering, kommunikationstjänster, strategisk rådgivning och IT-support.

– Vi sökte en helhetsleverantör med hög servicekänsla och ett modernt utbud för att stödja och utveckla vår Fastighetsmäklarna Notar väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster 1verksamhet. Rådgivande approach och kompetens var också viktigt eftersom vi önskar lägga fullt fokus på utvecklingen av vår affär, säger Pasha Sabouri, VD på Notar Sverige AB.

Notar är en växande fastighetsmäklare som förmedlar bostadsrätter, lägenheter, villor och fritidshus. Företaget finns idag på 33 kontor i Stockholm Örebro samt Uppsala och har cirka 160 anställda.

I avtalet med TeleComputing ingår olika molntjänster så som Office 365 men också Managed Client Cloud, Servicedesk och Managed LAN, WAN och Wifi.

– Det är väldigt glädjande att Notar väljer oss som sin nya IT-partner. Det visar att vi kan erbjuda våra kunder moderna och hybrida molnlösningar som är både skalbara och kostnadseffektiva, säger Urban Berlinde, vd TeleComputing.