Tellus Fonder lanserar nu direktkundslösning i samarbete med Fondab
Hem Teknik Tellus Fonder lanserar idag direktkundslösning i samarbete med Fondab

Tellus Fonder lanserar idag direktkundslösning i samarbete med Fondab

Publicerat av: Redaktionen

Tellus Fonder lanserar i samarbete med Fondab inom kort en digital lösning för sina kunders fondsparande.

Fondabs plattform för fondhandel, depå- och slutkundshantering möjliggör för Tellus Fonder att erbjuda sina slutkunder en digital tjänst för fondsparande bland annat inom ramen för ISK.

Tellus Fonder startades 2006 och är ett entreprenörsdrivet företag med kunden i fokus. Tellus är ett fondbolag i en expansiv fas med två globalfonder som har fina kvalitetsbetyg på Morningstar både vad gäller förvaltning och hållbarhet.

Tellus Fonder lanserar nu direktkundslösning i samarbete med Fondab”Vår ambition är att fler skall upptäcka och investera i våra kvalitetsfonder som är utmärkta baser i portföljer där man söker en global exponering mot konglomerat och storbolag ledda av världens främsta serieentreprenörer med starka balans- och resultaträkningar och tillväxt”, säger Eva Lunderquist VD Tellus Fonder.

Fondab tillhandahåller en modern kundportal för fondhandel, depå- och slutkundshantering där kunden inloggad med BankID enkelt kan hantera sitt fondsparande.

”Genom samarbetet med Fondab kan vi reducera den manuella hanteringen av kunder och därmed minska den operativa risken, frigöra resurser internt och sänka våra kostnader samtidigt som vi kan erbjuda en förbättrad, digital lösning för våra direktkunder”, säger Eva Lunderquist VD Tellus Fonder.

”Vi på Fondab är glada att vi kan hjälpa ytterligare ett fondbolag med de tekniska, legala och administrativa delarna så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet, samtidigt som vi förbättrar kundupplevelsen”, säger Filip Birkhammar Head of Sales Fondab AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>