Capgemini belönas med 2020 Pega Partner Sales Excellence Award for EMEA av Pegasystems Inc.

Vid Pegasystems virtuella Partner Sales-kickoff 2021 som nyligen genomfördes belönades Capgemini med utmärkelsen 2020 Pega Partner Sales Excellence Award for EMEA som ett erkännande av sitt engagemang och sin inverkan på att driva försäljning inom EMEA.

Capgemini belönas med 2020 Pega Partner Sales Excellence Award for EMEA av Pegasystems Inc.

För svensk del kan det vara intressant att det är Johan Gabrielsson, Head of the Department of Data Science and Digital Platforms på Arbetsförmedlingen som kommenterar utmärkelsen och Capgeminis kompetens inom Pega ur ett globalt kundperspektiv:

”Vi har ett starkt strategiskt partnerskap med Capgemini för implementeringen av Case Management på Pega-plattformen. Capgemini har försett oss med högkvalificerade Pega-resurser och vi ser ingen annan som är lika bra på Pegasystems på den svenska marknaden. Capgemini och Pega har haft ett nära samarbete för att utveckla plattformen tillsammans med oss, vilket vi tror är avgörande för vår pågående storskaliga Pega-implementering.”, säger Johan Gabrielsson, Head of the Department of Data Science and Digital Platforms på Arbetsförmedlingen.