C.A.G ny IT-leverantör åt Pandox fastigheter

Sedan ett par månader tillbaka är C.A.G ny IT-partner åt hotell-fastighetsbolaget Pandox AB.

Uppdraget innebär ett totalåtagande för Pandox samtliga IT-system.C.A.G ny IT-leverantör åt Pandox fastigheter 1

Pandox är en ledande ägare av hotellfastigheter i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga destinationer för fritids- och affärsresenärer. Då bolaget inte har någon egen IT-avdelning gick de i höstas ut i offentlig upphandling för att hitta en ny leverantör. C.A.G Datastöd vann anbudsförfarandet och strax efter årsskiftet inleddes samarbetet.

”Pandox var ute efter en närvarande och engagerad leverantör för det var något de hade saknat och det är precis vad vi är. Vi lyssnar på vad kunden säger och anpassar oss till deras specifika situation och utmaningar”, säger Erik Sjölund, key account manager på C.A.G Datastöd.
Initialt löper samarbetet på 36 månader och C.A.G Datastöd kommer ha ett antal definierade roller på plats för att ta hand om den dagliga driften och supporten. Uppdraget innebär också en ny typ av bransch och verksamhet med höga krav på såväl säkerhet som funktionalitet.
”Vi kände att C.A.G Datastöd hade en agil approach som passade oss väldigt bra jämfört med andra stora outsourcing-aktörer. Vi är ett gäng ganska krävande individer och när vi såg deras kundlista förstod vi att det skulle gå att samarbeta. Dels möter de våra krav på tillgänglighet och tillförlitlighet, dels arbetar de snabbt och proaktivt vilket är viktigt för oss när det kommer till att lämna rapporter och hålla deadlines”, säger Jonas Törner, Senior Vice

President, Business Intelligence på Pandox.
”Det är ett spännande uppdrag och vi är glada att vi fick förtroendet att vara Pandox IT-leverantör, nu ska vi se till att IT-frågan följer med i verksamhetens framtida utveckling”, avslutar Erik Sjölund.