Allabrf tecknar avtal nu med Avy
Hem Fastigheter Allabrf tecknar avtal nu med Avy

Allabrf tecknar avtal nu med Avy

Publicerat av: Redaktionen

Allabrf tecknar avtal med Avy och kompletterar sitt förvaltningserbjudande med en boendeapp för att skapa en attraktiv och digital helhetsprodukt för en ökad service som sträcker sig ända till de boende och deras hem.

Utrullningen av boendeappen påbörjas omgående med målet att nå minst 10,000 hushåll under Q1 2022.

Med ett starkt fokus på att genom data synliggöra och förbättra ekonomin för Sveriges bostadsrättsföreningar har Allabrf vuxit till en betydande ekonomisk bostadsrättsförvaltare med över 3,000 bostadsrättsföreningar som använder sig av de moderna och digitala styrelseverktyg som finns för avisering, bokföring, budget, rapporter, analys och bostadsvärdering. Med Avys plattform och boendeapp kan erbjudandet nu breddas till en komplett helhetsprodukt och se till så bolaget kan erbjuda de boende, och inte bara styrelsen, nya tjänster och service.

”Vi har alltid haft en solid grund i data och moderna digitala verktyg för att uppnå en så insiktsfull och smidig upplevelse som möjligt för våra kunder. Som ett SaaS bolag i grunden imponeras vi av Avys utveckling och erbjudande och fann det partnerskapet vi sökte. Genom att erbjuda en boendeapp engagerar och aktiverar vi boende, samt bidrar till ökad transparens mellan båda parter. Satsningen gör oss därmed marknadsledande med ett komplett utbud av tjänster inom förvaltningstjänster och boendetjänster för bostadsrättsföreningar och boende” säger Rana Toubal, VD på Allabrf

Allabrf tecknar avtal nu med AvyAvy som ser bostadsrättsförvaltare som ett växande segment i sin kundportfölj är glada över att få börja arbeta med Allabrf som delar visionen och vikten av att arbeta med data för att skapa kundnytta och nya intäkter. Allabrf har utöver ett skarpt förvaltningserbjudande även en omfattande databas med ett ekonomiskt betygsystem för bostadsrättföreningar och en digital plattform som varje månad attraherar över 200,000 användare i form av bostadsrättsföreningar, boende och spekulanter.

”Det är kul när två snabbväxande bolag kan jobba tillsammans för att åstadkomma förändring i en traditionell bransch. Allabrf har kommit långt inom digital förvaltning och sin digitala plattform och vi ser nu fram emot att tillsammans ta kundupplevelsen till nästa nivå ganska omgående med en utrullningstakt på minst 10,000 hushåll under Q1 2022” säger Joacim Gustafsson, VD på Avy.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>