40 bilar sålda på fyra timmar. Missa inte öppningshelgen för Hedin Bil Malmö/Jägersro

Efter nästan två år av renoveringar bjuder Hedin Bil Malmö in till öppet hus i helgen.

Conny Robertsson, företagschef och Micael Carnil, Försäljningschef

Med större, fräschare och modernare lokaler blir det en helg med mat, dryck och tävlingar, men framför allt – riktigt bra priser. Efter de fyra första timmarna var redan 40 bilar sålda.

Det är med glädje Hedin Bil äntligen kan välkomna kunder på Öppet hus i helgen. Hedin Bil ligger kvar på samma adress på Jägersrovägen 100, men besökarna till helgens Öppet hus kommer knappast att känna igen sig från senast de var där.

Dels för att lokalerna nu är större, ljusare och fräschare, men också för att man just denna helg bjuder till lite extra.

-Det är ett jättestort och nödvändigt arbete som pågått att bygga om lokalerna till den höga standard som är Hedin Bils signum. Vi förvärvade dessa lokaler av Bil Partner 2014, och redan då tog vi med i planeringen att en ordentlig uppfräschning skulle göras.

– Besökarna kommer att se hur vi nu lagt upp anläggningen som ett riktigt bilvaruhus där varje bilmärke fått sin egen avdelning med sina egna utbildade och dedikerade säljare, säger Anders Hedin, Ägare och Koncernchef för Hedin Bil.

Under öppningshelgen kommer anläggningen att ha alla säljare på plats för att visa sina modeller och svara på de frågor som besökarna har.

Dessutom kommer många modeller att säljas till riktigt låga priser.

– Vi ska ha ett klassiskt öppet hus, men lite större och bättre. Vi kommer inte ha någon scen med artist. Istället bjuder vi på det våra besökare verkligen vill ha i form av extra bra service och ännu bättre priser än vanligt, säger Conny Robertsson företagschef för Hedin Bil i Södra Skåne.

Men lite festligheter blir det såklart. Grillbuffé hela helgen, tävlingar och möjlighet att vinna priser och provkörningspresenter till de som nyttjar möjligheten att prova en ny bilmodell från det stora utbudet av modeller som finns hos Hedin Bil i Malmö.

– Vi tror att många kommer att bli förvånade över hur fint och bra det har blivit och hoppas att de vill sprida ordet.

– Nu är vi det bilvaruhus som Malmö saknat och den mest naturliga platsen att besöka om man vill titta på och prova många olika märken eller modeller, erbjuda våra kunder i regionen toppmoderna faciliteter och den bästa servicen, avslutar Conny.