20NINE börjar säljas nu via Fortnox App Market
Hem TEKNIKPRODUKTNYHET 20NINE börjar säljas nu via Fortnox App Market

20NINE börjar säljas nu via Fortnox App Market

Publicerat av: Redaktionen

20NINE blev nyligen en av de första externa apparna att börja säljas direkt från Fortnox App Market. 

20NINE tar med detta ytterligare ett viktigt steg i sin strategi att hjälpa fler småföretag med målet att bli 100% digitala i sin hantering av affärsrelationerna.

Genom att koppla ihop 20NINE med Fortnox kan ett mindre företag få en helt digital hantering av sina affärsrelationer som inkluderar kommunikation, prospektering, säljprocesser, utskick, dokument, e-signering samt få över kunden automatiskt till Fortnox ihop med en order, avtalsfaktura eller vanlig faktura. Synkroniseringen är helt sömlös vilket innebär att informationen synkas i båda riktningarna.

20NINE börjar säljas nu via Fortnox App Market

20NINE kan köpas via Fortnox App Market

Eftersom både 20NINE och Fortnox delar målgrupp, dvs småföretag, gör detta det möjligt för många fler kunder att få vetskap om vad 20NINE erbjuder och hur enkelt det är att komma igång med digitaliseringen av hela relations- och processhanteringen med 20NINE.

Partnerskapet kring köp innebär att det nu är möjligt för kunder att köpa 20NINE direkt från Fortnox App Market genom några få klick. Som kund får man då allt samlat på en och samma faktura från Fortnox.

Partnerskapet innebär även att Fortnox får rätten att aktivt marknadsföra 20NINE till sina kunder.

“Idag anses det självklart att arbeta digitalt med bokföring och fakturering bland småföretag och vi är övertygade att det inom kort kommer vara lika självklart att även hantera sina affärsrelationer digitalt i en och samma app och genom att koppla ihop plattformarna för ekonomi och affärsrelationer uppnå ett digitalt helhetsflöde som ger friheten att kunna arbeta oberoende av geografisk plats.” säger Andreas Lalangas, VD & Grundare av 20NINE

Detta kommer förenkla och effektivisera småföretagens vardag oavsett om man driver vanlig uppsökande försäljning, telefonförsäljning, e-handel eller bara vill ha en smart app för att hålla koll på sina affärsrelationer oavsett var man befinner sig.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>