14 nya fonder på Movestics fondplattform 2022
Hem Nyheter 14 nya fonder på Movestics fondplattform 2022

14 nya fonder på Movestics fondplattform 2022

Movestics fondplattform som nu består av 154 fonder från 50 fondbolag, utökades under 2022 med 14 nya fonder.

Publicerat av: Redaktionen

Movestic fondplattform är tillgänglig för sparare inom tjänstepension och kapitalförsäkring och det ordinarie utbudet innehåller nu totalt 154 fonder. 104 av dessa fonder är artikel 8-fonder (ljusgröna fonder), och 16 fonder är artikel 9-fonder (mörkgröna fonder).

– Under året har vi fokuserat på att addera fler fonder med ett tydligt hållbarhetsfokus för att erbjuda fonder inom alla kategorier och tillgångsslag, säger Maria Gunnarsson Ferm, Chef för Fondanalys, Movestic.

Ett annat fokus under året har varit att erbjuda utländska räntefonder både valutasäkrade till SEK och, för den som inte vill hedga bort valutarisken, i lokal valuta (USD och EUR).

– Utbudet på fondplattformen ska vara tillräckligt stort för att erbjuda alternativ inom alla kategorier, samtidigt som vi vill göra en del av jobbet åt våra kunder genom att väl genomlysa och utvärdera de fonder som tas in på plattformen, säger Maria Gunnarsson Ferm.

Ny fonder 2022, Hållbarhetsmärkning

14 nya fonder på Movestics fondplattform 2022 2

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>