Vectura Fastigheter – ytterligare två strategiska rekryteringar klara
Hem Fastigheter Vectura Fastigheter – ytterligare två strategiska rekryteringar klara

Vectura Fastigheter – ytterligare två strategiska rekryteringar klara

Publicerat av: Redaktionen

Vectura Fastigheter, som de senaste åren har gjort flera viktiga förvärv och förhyrningar av kommersiella fastigheter, fortsätter sin tillväxtresa i hög takt.

Nu är det klart att Martinus Rönnerman rekryteras till en nyinrättad tjänst som kommunikations-, HR- och marknadschef samt Jenny Tallskog till rollen som regionchef i Stockholm.

Det Investorägda fastighetsbolaget Vectura fortsätter att växa. Vectura är främst förknippat med innovativa samhällsprojekt som The Loop i Lunds Science Village och Upside Stories i Uppsala, liksom Forskaren, Stockholms nya landmärke i Hagastaden och GoCo Health Innovation City i Mölndal, alla viktiga destinationer inom life science.

Full fart framåt för Vectura Fastigheter – ytterligare två strategiska rekryteringar klaraNu tar Vectura Fastigheter nästa steg för att ytterligare stärka sin position som innovativ samhällsbyggare och möjliggörare för människor och företags framsteg. Vectura Fastigheter rekryterar Martinus Rönnerman till den nyinrättade tjänsten som kommunikations-, HR- och marknadschef. Satsningen möjliggör ett integrerat arbetssätt mellan de olika områdena. Martinus kommer närmast från tjänsten som Vice President Group Communications på Investorbolaget Permobil, en global ledare inom avancerade mobilitetslösningar, med bland annat eldrivna- och manuella rullstolar. Ny är även Jenny Tallskog, som tillträtt som regionchef för Stockholm.

Jenny kommer närmast från tjänsten som regionchef på fastighetsbolaget Fastpartner.

– Vectura fortsätter sin tillväxtresa och det är med stor glädje jag välkomnar Martinus Rönnerman och Jenny Tallskog. Martinus strategiska kommunikations- och varumärkeskompetens och goda ledaregenskaper, tillsammans med Jennys långa och breda erfarenhet från fastighetsbranschen, kommer att bidra till ett ännu starkare bolag, säger Joel Ambré, vd för Vectura Fastigheter.

– Vectura, liksom Permobil, bidrar till att skapa verklig samhällsnytta. Jag ser fram emot att fortsätta vara en del av samhällsutvecklingen, nu med fokus på stadsbyggnad i ett företag med expansiva framtidsplaner, säger Martinus Rönnerman, som tillträder sin tjänst efter sommaren.

– Vectura är ett fastighetsbolag med höga ambitioner, där vi är med och bidrar till samhällets utveckling. Vi arbetar tillsammans med hyresgäster och samarbetspartners, vi skapar platser och miljöer för innovation och framsteg. Att fortsätta bygga långsiktiga kundrelationer blir extra viktigt nu när flera av Vecturas kluster börjar bli färdigställda, säger Jenny Tallskog, som tillträdde sin tjänst i april.

Organisationen har det senaste året stärkts med flera nyckelrekryteringar: Ida Rennermark projektchef Stockholm, Andreas Edström förvaltningschef, Kristin Holmquist koncernredovisningschef och Malin Seippel Head of Treasury.

En organisation i Syd har nyligen startats upp med affärsutvecklaren Daniel Fex, projektchefen Patrik Lamberth, projektledare Erika Bergbring och Sandra Vig som kommersiell förvaltare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>