Tumma inte på administrationsarbetet – lägg bara mindre tid på det
Hem Fastigheter Tumma inte på administrationsarbetet – lägg bara mindre tid på det

Tumma inte på administrationsarbetet – lägg bara mindre tid på det

Publicerat av: Redaktionen

Låter titeln motsägelsefull? Ja, men så behöver det inte vara!

Något som vi på AddMobile vet mer än väl är att just administrationsarbete är viktigare än vad du kanske vill erkänna.

Det är inte det arbetet som ger mest pirr i magen att göra, men att ge det din kärlek underlättar nästan alltid i övriga delar av projektet. Samtidigt blir administrationsarbetet lätt något som äter upp din tid och stjäl energi från resten av projektet – ett klassiskt moment 22.

Hur ska du då prioritera?
Med hjälp av AddMobiles projekthanteringssystem kan du bland annat hantera företagets alla arbetsorder digitalt.­ Orderhanteringen blir då inte bara snabbare, den blir också lättare att hålla koll på. Skönt för en administrationstrött hjärna!

Om du dessutom använder funktionen för kalkyl och offert så kan du till exempel skapa en arbetsorder baserat på en accepterad offert. Din personal får sina arbetsorder skickade direkt till sina smartphones och får med det all information de behöver för att utföra arbetet och för att kunna löpande rapportera tillbaka om jobbet de gjort. På så vis behöver du inte lägga värdefull tid och energi på att informera varje medarbetare i detalj om projekten ni arbetar på. Dessutom kan fältarbetarna känna sig trygga med att de alltid har den senaste informationen tillgänglig i fickan!

Projekthanteringssystemet kan dessutom integreras med de flesta affärs- och lönesystem. Det gör att du till exempel kan skicka fakturaunderlag och attesterade arbetsorder direkt till era affärs- och lönesystem för fakturering och lönehantering – utan något extra administrationsarbete. Du kan alltså sluta lägga tid på att leta reda på fakturaunderlag när ett projekt är avslutat, något vi vet inte är den roligaste arbetsuppgiften!

Vi hjälper dig gärna att minimera mängden administrationstuggande, samtidigt som du ger administrationsarbetet all den uppmärksamhet det förtjänar!

Och du – att byta till vårt system riskerar inte att bli ett långdraget admingöra i sig, vi hjälper dig med hela implementeringen!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>