Valutahandel.se intervjuar Monika Terzic: Kvalité framför kvantitet
Hem NYHETER Stor intervju med Monika Terzic: Kvalité framför kvantitet

Stor intervju med Monika Terzic: Kvalité framför kvantitet

Publicerat av: Redaktionen

Intervjuserien hos Valutahandel.se fortsätter och idag så lyfts Monika Terzic fram, som satsar på kvalité framför kvantitet i sin trading.

Valutahandel.se intervjuar Monika Terzic: Kvalité framför kvantitet

Hon har en offensiv tradingstrategi med majoriteten av alla aktieinnehav på den amerikanska börsen, men diversifierar portföljen med råvaror, certifikat, cryptovaluta och aktiefonder.

Monika Terzic uppmärksammades på allvar i en djupgående artikel på SvD näringsliv förra veckan, där hon talade ut om läget på världens börser och om amerikanska teknikaktier i synnerhet.

I dagens intervju med Monika så får läsarna lära sig mer om trading-diversifiering, hur börsen i USA utvecklats och den kan komma att formas framöver. Monika har en offensiv trading-strategi och en försmak för teknikaktier, med kvalitativa bolag och en genomtänkt trading-strategi som grunden för lyckade affärer. ”En bra set-up är mycket viktigare än en trade där jag har en stor chans att tjäna mycket pengar, då det samtidigt kan vara en väldigt stor risk att förlora dessa”, säger Monika till Valutahandel.se.

Valutahandel konstaterar att kvinnor ofta har bättre trading-avkastning än män, troligen för att de är mer försiktiga och analyserande i antalet affärer som görs och har en tydligare trading-strategi, menar Markus Jalmerot, medgrundare av Valuthandel.se.

När Valutahandel.se frågar ifall Monika har ett trading-motto så blir svaret snabbt: ”Mitt motto är kvalité framför kvantitet. Detta innebär att jag alla dagar i veckan köper ett mer kvalitativt bolag än att jag hoppar på ett litet och okänt bolag för att tjäna snabba pengar på detta, då det samtidigt kan vara en väldigt stor risk att förlora dessa”.

Monikas mål framöver är att starta eget, där syftet kommer att vara att utbilda och inspirera fler kvinnor att ta för sig på börsen. På Valutahandel.se så beskrivs hur hon ser på börsen det kommande året och hur ihållande marknadstrender kan vara. Läs hela intervjun på https://www.valutahandel.se/intervju-med-monika-terzic-teknikaktier-kvalite-framfor-kvantitet/, Skandinaviens ledande webbplats inom trading på nätet, som gör djupgående reportage om aktie- och valutahandel för privatpersoner och företag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>