Qred påbörjar intensiv expansionsplan

Sveriges snabbast växande fintechbolag Qred har inlett en snabb expansionsfas som påbörjas i dagarna med lansering i Belgien.

Qred påbörjar intensiv expansionsplan 1
Qred påbörjar intensiv expansionsplan

Det här är första steget i planen att expandera och mer än dubbla antalet aktiva marknader för företaget.

Qred, Sveriges ledande fintechbolag för företag, påbörjar nu i oktober sin intensiva expansionsplan som kommer att fortsätta under kommande år. Först ut för utrullningen och även startskottet för expansionen är Belgien. Det blir Qreds sjätte marknad efter Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna och Brasilien.

Qred påbörjar intensiv expansionsplan 2
Emil Sunvisson, VD på Qred

“Belgien är onekligen mycket intressant för oss och vår nisch mot just mindre företag. Det finns en stark efterfrågan på marknaden men hittills har alternativen varit mycket begränsade,” säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Sedan starten 2015 har Qreds tillväxt gått i snabb takt och man har ökat med en ny marknad varje år. På samtliga nya marknader har man snabbt tagit en ledande position. Nu påbörjas alltså en ännu mer aggressiv och intensiv expansionsplan för Europa under 2021. Den teknik som under de senaste åren har utvecklats av Qred för den nordiska hemmamarknaden ska nu tas ut på den europeiska spelplanen där behovet är överhängande.

“I samband med vår lansering i Belgien har vi även utarbetat en process för att kunna expandera ännu fortare till ytterligare länder i Europa. Kommande år har vi många nya marknader i åtanke, så vi står inför en väldigt spännande period,” fortsätter Emil Sunvisson.