Hem Nyheter Nya topplaceringar för KPMG:s skatteteam

Nya topplaceringar för KPMG:s skatteteam

Publicerat av: Redaktionen

KPMG Sverige rankas, som enda firma, högst i samtliga kategorier – World Tax, World Transfer Pricing och Tax Controversy – när International Tax Review släpper sin årliga utvärdering för 2021.

Nya topplaceringar för KPMG:s skatteteam 3Förutom topplaceringar i de olika kategorierna rankas hela sju av KPMG:s medarbetare bland de 25 absolut främsta skatterådgivarna i Sverige. KPMG har i årets rapport erhållit titlarna Tax Leader, Women in Tax Leader, Tax Controversy Leader och Indirect Tax Leader.

– Vi har det bästa teamet av skatterådgivare på marknaden och det här är ett kvitto på att våra insatser uppskattas. Extra kul är att vi för första gången rankas etta på Tax Controversy, som var en ny kategori förra året. Jag slutar aldrig imponeras över våra skickliga konsulter och jag ser fram emot ett nytt spännande år, säger Annika Lindström Head of Tax & Legal.

Över 800 advokatbyråer och konsult- och rådgivningsföretag över hela världen har varit med i bedömningarna som ligger till grund för rapporten. Detta gör International Tax Review till världens mest omfattande granskning av den globala skattemarknaden. Firmorna bedöms
bl a på rekommendationer från kunder, nätverk, tillgänglighet och kommunikation.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>