Hem Nyheter Några ord från vår VD, Anders Jarlskog

Några ord från vår VD, Anders Jarlskog

Publicerat av: Redaktionen

Vad driver dig?

Några ord från vår VD, Anders Jarlskog 3

Anders Jarlskog

Passionen att hjälpa företag att skapa tillväxt. Vi har 10 000 företag som kunder, genomsnittsföretaget har 10 anställda och de har kanske respektive och familjer i sin tur. Så det är många som påverkas, det är vi medvetna om. Det känns viktigt att vara med när företagen utvecklar sin success story eller undviker en likviditetskris.

Hur hjälper ni företag med tillväxt?

Vi är säkert mest kända för att vi köper fakturor och då är det tempo som gäller. Bristen på likviditet hindrar ett företag från att jobba effektivt. Det vet vi och därför sätter vi en ära i att vara obyråkratiska och snabba.
Utöver fakturaköp finansierar vi kassaflöden till små, medelstora och större företag samt erbjuder juridisk rådgivning. Samma inställning där, det ska gå undan.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det finns så mycket som är roligt! Men det bästa samtalet jag kan få är när en kund ringer och säger att han eller hon ska lämna oss. Att få höra ”Nu ska jag lämna Euro Finans, det går så bra för mig att jag inte behöver sälja mina fakturor för att stötta vår tillväxt längre” efter ett kanske flerårigt samarbete, då känns det fantastiskt!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>