Morris Law advokatbyrå- ny leverantör på arbetsplatsenifokus.se

Morris Law advokatbyrå kommer att bidra med sin kunskap och sina tjänster inom affärsjuridik på arbetsplatsenifokus.se

Morris Law advokatbyrå- ny leverantör på arbetsplatsenifokus.se 1
Morris Law- Julia Edman, Content & Social Media Manager

“arbetsplatsenifokus.se speglar hur vi på Morris Law vill arbeta. Genom att utmana befintliga strukturer och hitta nya tillvägagångssätt öppnar man upp för stora möjligheter i arbetet mot framtidens arbetsplats. Vi ser en stor potential och vi ser fram emot att bidra med vår expertis på sajten”, säger Julia Edman, Content & Social Media Manager

Uppstickaren Morris Law arbetar med affärsjuridik och grundades 2014 med ambitionen att bygga en modern företagskultur med kunden i fokus. Byrån har vuxit snabbt och har nu över 70 medarbetare på kontoren i Göteborg och Stockholm.

2016 tog man in Martin Taranger som extern VD, rekryterad från Collector Bank. Martin berättar att det från början har varit viktigt för byrån att tänka nytt, även när det gäller den fysiska arbetsmiljön, dvs. själva kontoret.

Det slutade med en arbetsplats som blev nominerad till Sveriges snyggaste kontor 2016. Inredningen går i ljust trä, detaljer i kork och glas och mjuka tyger, ritat av arkitektbyrån Bornstein Lyckefors. Långt ifrån ett traditionellt advokatkontor. De har fått pris som både Sveriges modernaste samt mest hållbara advokatbyrå.

”Vi är en relativt ny spelare i branschen och det sitter inte så mycket i väggarna. Det finns därför utrymme att byta ut gamla vanor och sätta nya strukturer”, säger Martin Taranger VD Morris Law.

Morris Law arbetar brett inom affärsjuridiken och har spetskompetenser inom arbetsrätt, hyresrätt och bolagsrätt m.m. Deras stora idé handlar om att göra juridiken lättbegriplig. För alla. Att affärer och relationer ska fungera så smidigt som möjligt. Och de är övertygade om att affärsjuridik kan vara minst lika progressiv, snabbtänkt och mänsklig som sin omgivning.

När vi ställer frågan till Julia om varför de tycker det är viktigt att bidra utifrån sin kompetens till arbetsplatsenifokus.se så berättar hon att arbetsplatsenifokus.se speglar hur de på Morris Law vill arbeta. Hon menar att genom att utmana befintliga strukturer och hitta nya tillvägagångssätt öppnar man upp för stora möjligheter i arbetet mot framtidens kontor. Hon avslutar med att de ser en stor potential och att de ser fram emot att bidra med sin expertis på sajten, säger Julia Edman.

Vi på arbetsplatsenifokus.se är oerhört glada över att Morris Law har valt att vara med på plattformen med sin kunskap och kompetens.