“Miljardkund” till Inkassogram

Redan 68 dagar efter den officiella starten har Inkassogram fått sin första kund med en omsättning på över en miljard kronor.

”Inkassogram har inledningsvis fokuserat på att nå ut till små och mellanstora företag men vi ser nu att även större företag är intresserade av vår filosofi om en schysstare inkassotjänst. Det här företaget har tidigare valt att sköta påminnelse- och inkassohanteringen själva för att inte riskera att störa sina kundrelationer. Vi är därför mycket glada över förtroendet.” säger Jörgen Fredman coo vid Inkassogram.yb15o03gcjosv1rmy2oi

Under hösten 2016 fokuserar Inkassogram även på att utveckla sin internationella inkassotjänst. Det är en naturlig utveckling för de större kunderna och användarna har redan börjat skicka påminnelser till sina internationella kunder med gott resultat.

”Vi kommer att skapa en internationell tjänst tillsammans med noga utvalda partners som delar vår syn på schysstare inkasso”, säger Niclas Josefsson, ceo på Inkassogram.

I maj avslutade Inkassogram sin emissionsrunda där de tog in 21,2 miljoner för ytterligare tillväxt. Huvudinvesterarna är Tord Cederlund genom NovaTelligence och Spintop Ventures.