Mässan Entreprenad Live och köp- och säljsajten Bytupp.se har inlett ett samarbete.

– Vi har mycket gemensamt och samma värdegrund kring våra verksamheter, säger Peter Eriksson från Entreprenad Live och nystartade Bytupps ägare och VD Johan Salinder.

Mässan Entreprenad Live och köp- och säljsajten Bytupp.se har inlett ett samarbete. 1– Vi vill båda göra livet enklare för entreprenörerna och underlätta för dem att göra affärer.

Bytupp lanserades så sent som den 23 december förra året med syfte att göra det enklare för entreprenörer att handla på nätet.

– Det har ofta varit krångligt och svårt att träffa rätt i sökningarna. Vi ville skapa en bättre, prisvärd, mer nischad och mer flexibel köp- och säljsajt. Det är en sajt skapad av entreprenörer för entreprenörer, säger Johan Salinder.

Sajten vänder sig till människor som arbetar inom transport- och entreprenadsektorn i Sverige. Efter några lugna mellandagar har nu verksamheten kommit igång på allvar.

– Vi har fått mycket positiv respons från entreprenörerna och många idéer till framtida smarta löningar. Det är viktigt för oss att lyssna och ha en dialog med användarna – precis som vi upplever att Entreprenad Live har kring sina mässor.

– Entreprenad Live där man testar maskiner och träffas gifter sig bra med Bytupps digitala marknadsplats, säger Peter Eriksson.

– Vi har samma tänk även om vi arbetar med olika kanaler, säger Peter Eriksson och Johan Salinder.

Under året kommer gemensamma aktiviteter att genomföras och synergierna mellan Entreprenad Live och Bytupp kommer att gynna både köpare och säljare av entreprenadutrustning.