Lexly fortsätter utmana juristbranschen – ny roll tillsatt
Hem NYHETER Lexly fortsätter utmana juristbranschen – ny roll tillsatt

Lexly fortsätter utmana juristbranschen – ny roll tillsatt

Publicerat av: Redaktionen

Lexly, Nordens marknadsledande aktör inom digital juridik, fortsätter att växa kraftigt och har nu tillsatt den nya rollen Law made easy Advocate, bolagets nya talesperson på den svenska marknaden.

Lexly fortsätter utmana juristbranschen – ny roll tillsatt

Linda Ljunggren Syding

Tjänsten har tillsatts av Linda Ljunggren Syding som närmast kommer från en roll som marknadschef i Fonuskoncernen.

Förutom att ha arbetat som jurist har Linda även erfarenhet från ledande roller inom bank, finans och affärsutveckling. Linda är privaträttslig expert i Privata Affärer, entreprenör och författare till boken ”Skiljas med hjärta och hjärna”.

”I över fyrahundra år har advokater och jurister tagit betalt av sina kunder för nedlagd tid. Branschen är uppbyggd på en affärsmodell där kunden sällan förstår kostnaden, värdet eller resultatet av juristens arbete. Det är superspännande att följa hur digitaliseringen nu ändrar spelplanen för juridiska tjänster och placerar kunden i förarsätet. Lexly förstod tidigt styrkan i att pussla ihop teknik och jurister för att göra juridiska tjänster enklare, tillgängliga och begripliga för kunden. Juridiken har stor påverkan på allas våra liv. Jag är därför stolt och väldigt glad att nu som en del av Lexly få bidra till moderniseringen av branschen och hjälpa fler med trygghet och sinnesro i livet och företagandet,” säger Linda Ljunggren Syding.

I mer än 15 år har Lexly som pionjärer drivit på förändringen av juristbranschen och är idag Nordens ledande aktör inom digital juridisk rådgivning. Med nyrekryteringen vill man befästa positionen ytterligare och fortsätta utmana branschen.

”Vi letade efter en erfaren jurist som är nytänkande och som vill göra skillnad i branschen – en person som kommer att vara Lexly Sveriges juridiska talesperson inom både familjerätt och bolagsjuridik. Linda delar vår vision och med hennes breda kompetens och erfarenhet inom både kommunikation och juridik har vi verkligen hittat rätt. Vi är glada att Linda har valt att ansluta sig till oss och vara med på vår spännande resa,” säger Magnus Stein, vd och grundare av Lexly.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>