Lexium levererar Spacewells fastighetssystem till svensk retailkedja med 200 varuhus
Hem Fastigheter Lexium levererar Spacewells fastighetssystem till retailkedja med 200 varuhus

Lexium levererar Spacewells fastighetssystem till retailkedja med 200 varuhus

Publicerat av: Redaktionen

Spacewell är en världens få systemleverantörer av en helhetslösning för hantering av fastigheter, servicetjänster och arbetsplatsoptimering.

Med fastighetssystemet MCS från Spacewell kan man skräddarsy processer och arbetsflöden och får ett kraftfullt verktyg för att förenkla hantering och effektivisering av sina lokaler, fastigheter och servicetjänster.

Spacewell har idag över en miljon användare i 60 länder världen över. Bland kundernas finns bland annat Ørsted, Telenor, MTR, Nordea och Tryg.

“Genom kombinationen av Lexiums expertis inom systemintegration för fastigheter och Spacewells marknadsledande lösningar kan vi stödja kunden i hanteringen av underhållet i deras varuhus. Systemet kommer hantera underhåll i form av allt från lokalvård till tekniskt underhåll, myndighetskrav, avtalshantering och mycket annat. Genom installation av Spacewells marknadsledande system får kunden en skalbar lösning som de kan fortsatta sin tillväxtresa med.” säger Jan Näsström, Kommersiell Chef, Lexium Group

”Lexium ligger i framkant när det gäller automation inom fastighetsförvaltning och i projekt som detta, där de kombinerar Spacewells mjukvarulösningar med mervärdet av Lexiums kompetens och erfarenhet i en vinnande kombination”, säger Carlo Van der Steen VP Nordics, Spacewell

Lexium levererar Spacewells fastighetssystem till svensk retailkedja med 200 varuhusLexium är en av de ledande svenska aktörerna inom Arbetsplatsservice, Fastighetsförvaltning och Integrerad Facility Management på den svenska marknaden. svenska marknaden. Lexium levererar alla servicetjänster som du behöver för att få dina lokaler och fastigheter att fungera.

Vi tar ett ekonomiskt och tekniskt helhetsansvar för samtliga fastighetsrelaterade tjänster och produkter samt för att utveckla FM tjänsterna över tid.

Våra lösningar frigör tid och avlastning för våra kunder vilket innebär att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vår support finns tillgänglig dygnet runt om något händer. Över 82% kundnöjdhet senaste 10 åren. Våra digitala lösningar spar tid och förenklar för både oss själva och våra kunder.

Du får kontaktperson, ett avtal, en faktura. Kan det bli enklare?

Lexium Service Management AB ISO-certifierade för Kvalitet (9001), Miljö (14001) och Arbetsmiljö (45001). Hållbarhet och Säkerhet är i högsta fokus, vilket även innefattar Lexiums nätverk av specialister. Lexium finns idag på ett 20-tal orter i Sverige, gruppen beräknas omsätta ca 500MSEK 2025.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>