Mäklarutmanaren Norban väljer Scrive
Hem Teknik Mäklarutmanaren Norban väljer nu Scrive

Mäklarutmanaren Norban väljer nu Scrive

Publicerat av: Redaktionen

Norban väljer att digitalisera hanteringen av sina uppdrags- och depositionsavtal med Scrive.

Något som blivit möjligt tack vare den nya fastighetsmäklarlag som började gälla i somras och som öppnar upp för hela mäklarbranschen att ta välkomna steg framåt i digitaliseringen.

– De lagändringar som trädde i kraft i somras gör att branschen kan digitalisera fler delar av sin avtalshantering vilket effektiviserar för såväl mäklarna som deras kunder. Fortfarande finns dock avtal som enligt lag inte får signeras digitalt vilket sätter käppar i hjulet för fortsatt digitalisering och effektivisering, säger Viktor Wrede, VD på Scrive.

Mäklarutmanaren Norban väljer ScriveNorban har länge legat i framkant digitalt och genom att kombinera en egen marknadsplats för bostäder med en mäklartjänst är Norban idag Sveriges snabbast växande företag i mäklarbranschen. En mäklarfirma som utmanar och konkretiserar en enkel och bättre köp- och säljresa. Att enkelt kunna digitalisera fler delar av avtalshanteringen går i linje med deras redan befintliga digitala koncept och processer som tidigare varit onödigt tidskrävande går nu snabbt och enkelt.

– Vår affärsmodell bygger på digitala lösningar som är bättre för upplevelsen, miljön och plånboken. Med den nya mäklarlagen och tillsammans med Scrive tar vi ytterligare ett steg att ligga före i digitaliseringen jämfört med andra mäklarfirmor, säger Adrian Miller, medgrundare på Norban.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>