Lån & Spar Bank expanderar hos Executive Property
Hem Fastigheter Lån & Spar Bank expanderar hos Executive Property

Lån & Spar Bank expanderar hos Executive Property

Publicerat av: Redaktionen

Lån & Spar Bank expanderar och hyr numera cirka 700 kvm i fastigheten Scylla 2 på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö.

Lån & Spar Bank är en digital bank med tjänster inom lån, kreditkort och sparkonto.

Bolaget startades ursprungligen i Danmark 1880 och etablerade sig på den svenska marknaden 2006. I hela banken är man cirka 500 medarbetare varav 40 arbetar på kontoret i Malmö.

Lån & Spar Bank expanderar hos Executive Property

Fastigheten Scylla 2 i Malmö

Fastigheten Scylla 2 är en omtyckt och mycket centralt belägen kontorsfastighet, med en bred mix av välkända bolag, belägen ett stenkast från Malmö central och city. Några andra hyresgäster i fastigheten är KPMG, Cap Gemini, Findus och Assa Abloy.

– Vi är glada över ett förnyat förtroende från Lån & Spar Bank där vi får hjälpa en befintlig hyresgäst att expandera sin verksamhet ytterligare säger Christian Histrup, uthyrningsansvarig på Executive Property.

Tillträde sker under hösten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>