Kapitalmarknadsdagar med fastighetsbranschen i fokus

Två dagar varje år samlas en tiotal fastighetsbolag från hela Sverige i Båstad för att möta marknaden, utbyta kunskap och avhandla trender.

Kapitalmarknadsdagar med fastighetsbranschen i fokus 1
Ulrika Hallengren och Anders Jarl från Wihlborgs på 2018-års Kapitalmarknadsdagar

Allt med fokus på fastighetsbranschen. I år går Kapitalmarknadsdagarna av stapeln den 9-10 juli och Wihlborgs är som vanligt ett av värdbolagen.

Under kapitalmarknadsdagarna i Båstad bjuds deltagarna på bolagsanalyser, trendspaningar och omvärldsbevakning. De flesta av bolagen publicerar sin delårsrapport i dagarna och många av bolagens vd:ar kommenterar periodens resultat under kapitalmarknadsdagarna.

Fördel Öresundsregionen – vår vd ger sin bild av regionens styrkor

Det kommer bland annat pratas om “Hur vi skapar fortsatt framgång”, “Trender för framgångsrik stadsutveckling”, “Hur man skapar Europas bästa stad att arbeta i” och “Makro – konjunktur och räntor”. Under Wihlborgs egen programpunkt pratar vår vd Ulrika Hallengren på temat “Fördel Öresundsregionen” och ger sin bild av regionens styrkor och hur Wihlborgs bidrar till utvecklingen här.

Ulrika medverkar också i flera paneldebatter varav en har temat “CoWorking – Vad tillför den? Är det framtiden?”. I samma panel finns också Platzers vd P-G Persson och Diös vd Knut Rost.

Programmet innehåller också tre dueller på ämnet “Vilken är vinnaraktien?”. Varje duell består av fyra fastighetsbolag och två analytiker.

Årets värdföretag är Atrium Ljungberg, Fastpartner, Brinova, Fabege, Catena, Platzer, Diös, Balder, Kungsleden, SBB och Wihlborgs.