Idag spelar vi på nya höjder med ” Play”
Hem Teknik Idag spelar vi på nya höjder med ” Play”

Idag spelar vi på nya höjder med ” Play”

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen lanseras arbetsplatsenifokus.se  ”Play”.

 Här kan du uppleva digitalt material i form av videos och podcasts. Samtal och intervjuer som samsas med seminarier och snabba tips.

arbetsplatsenifokus.se är Sveriges första och största opartiska kunskapsbank i arbetet mot framtidens  Arbetsplats, Arbetssätt och Arbetsliv.  Tidigare har du hittat kunskapsinlägg i en gedigen kunskapsbank med en enorm bredd av ämnen. Spännande kunskapsevenemang och mängder av leverantörer, experter samt forskare inom ämnet. Nu växer vi ännu mer med digitalt material i ” Play”.

Är du nyfiken på hur ett kontor låter? Vet du att man kan anpassa ljud utifrån det?
Tryck här så får du svaret på det.

Idag spelar vi på nya höjder med ” Play”Vet du att 46% upplevde sig mindre stressade när de har arbetat hemma i pandemin? Vill du veta vad forskningen säger? Lyssna på Lena Lid Falkman och Petra Brask i Tidspodden.

Har du upplevt utmaningen med att förstå tekniska termer gällande teknik på mötet? Då tycker vi att du ska vara dig tekniska termer i klarspråk. Petter Damré är grym på det. Du hittar en mängd spännande digitalt material.

Gå direkt till ”Play” eller varför inte kunskapsbanken . Allt hittar du lätt från första sidan på arbetsplatsenifokus.se, varsågod!

Du som besökare kan skapa ”Mina sidor” hos oss. Där kan du dessutom spara kunskapsinlägg, evenemang, videos, podcast och spännande kompetenser. Då kan du lugnt gå tillbaka och lyssna när du har tid och lust.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>