Nu kan du öppna dörrar med flerpunktslåsning med App.
Hem Säkerhet Idag kan du öppna dörrar med flerpunktslåsning med App

Idag kan du öppna dörrar med flerpunktslåsning med App

Publicerat av: Redaktionen

Exma Duo är en smarta-hem-lösning som monteras direkt på dörren – ingen kabeldragning eller extra håltagning behövs – för att kunna öppna dörren med tillfällig kod, nyckelbricka eller App.

Nu kan du öppna dörrar med flerpunktslåsning med App.

Fungerar även på dörrar som är försedd med ”flerpunktslåsning” eller lås med ”stumma handtag”. Smart till bostadens ytterdörr, flerbostadens entré, i en fjällstuga eller på ett äldreboende.

Exma Duo finns i flera olika varianter för att passa de flesta låshus på marknaden. Här demonstrerar Niclas Johansson, VD på Exma Säkerhetssystem AB hur Exma Duo 5A fungerar. Enheten passar till låshus Assa 510, 510 mpl, 2002 mpl och 2500, 2500 mpl.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>