Hem IT-FINANS TRENDER I partnerskap för att leverera framtidens digitala arbetsplats med RPA

I partnerskap för att leverera framtidens digitala arbetsplats med RPA

Publicerat av: Redaktionen

Partnerskapet genererar affärsnytta för F1-stallet Williams Martini Racing 

Det digitala utvecklingsföretaget Avanade har inlett samarbete med Blue Prism, världsledande inom mjukvara för Robot Process Automation (RPA).I partnerskap för att leverera framtidens digitala arbetsplats med RPA 3

Syftet är att stärka kunderna i omställningen till digitala arbetsplatser och förbereda medarbetarna för framtidens arbetsplats.

Den kraftfulla kombinationen av Avanades affärsförståelse och digitala expertis och Blue Prisms ledande plattformsteknologi, möjliggör skalbara automatiserade arbetsflöden som minimerar graden av rutinartade arbetsuppgifter.

Automatiserade arbetsflöden (RPA) skapar effektivare resursutnyttjande. I kombination med kraften hos Microsofts och Avanades ekosystem kan medarbetarna fokusera på verksamhetskritiska moment. Kundföretagen kommer också kunna driftsätta lösningen på Microsofts plattform Azure, vilket möjliggör högsta grad av kontinuitet och skalbarhet.

Racingstallet i formel 1, Williams Martini Racing, har tidigt kopplat på lösningen. Det första steget innebar att stallet automatiserade enklare förfrågningar till IT support, vilket uppskattas bespara Williams IT-avdelning upp till 2,8 dagar per vecka i total arbetstid.

– Avanade har varit en pålitlig partner under hela vår digitala transformation, säger Graeme Hackland, IT-chef på Williams Martini Racing. Vi arbetar för att förbättra effektiviteten i hela organisationen, därför är automatiserade arbetsflöden ett naturligt nästa steg. Lösningen gör det möjligt för oss att vara lyhörda och följsamma, så att våra teknikteam kan fokusera på relevanta områden med högt värde.

– Blue Prisms skalbara och robusta RPA plattform erbjuder företag den bästa tillämpningen av RPA teknik. Vår senaste undersökning visar att 92 procent av beslutsfattarna inom IT bedömer att automatiserade processflöden blir allt viktigare, säger Wictor Wilén Director, Digital Employee Experience, Avanade Sverige, Avanade Sverige. Avanades beprövade förmåga att styra organisationer genom digital transformation, i kombination med Blue Prisms världsledande RPA-teknik, positionerar oss bra för att leverera en förstärkt arbetsstyrka, väl rustad inför framtiden.

– Det är jobb som det för Williams Martini Racing, som gör oss förväntansfulla av att bli partner till Avanade, säger Alastair Bathgate, VD och medgrundare, Blue Prism. Deras erfarenhet av problemlösning för kunders räkning betyder att Avanades team har kapacitet att tillämpa RPA teknik på ett pragmatiskt sätt för att uppnå påtagliga fördelar snabbt. Ett globalt samarbete mellan oss och Avanade innebär att vi kan erbjuda resultat, som de Williams erfarit, till många kunder över hela världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>