Fondly Analytics blir Inveztly!
Hem Nyheter Fondly Analytics blir nu Inveztly!

Fondly Analytics blir nu Inveztly!

Publicerat av: Redaktionen

Lanseringen av den senaste versionen av vår digitala och molnbaserade investeringsplattform mottogs mycket positivt.

Kul att både inhemska och internationella fond- och rådgivningsbolag samt en rad institutioner visar ett sådant genuint intresse.

Sedan lanseringen har vi, i samråd med ett antal aktörer, fortsatt utveckla plattformen och dess moduler. Genom ett nära samarbete med våra användare skapas en konstruktiv dialog där värdefulla insikter, synpunkter och feedback utbyts.

Överlag tycks aktörerna vara mycket nöjda med de moduler som plattformen har att erbjuda. Framför allt uppskattas möjligheten till en branschgemensam plattform där man på ett intuitivt och enkelt sätt kan tillförskansa sig mängder av nyttig information – något man tidigare saknat. När det gäller vidare önskemål så tycks intresset för att få in ytterligare tillgångsslag, så som aktier, på plattformen vara stort.

Investeringsplattformen utvecklas löpande och i det arbetet ingår det att, även fortsättningsvis, vara lyhörda för användarnas önskemål och förbättringsförslag. Det innebär bland annat av vi redan påbörjat arbetet med att bredda tillgångsfloran. Aktier blir först ut – men på sikt kommer vi även att ta in ytterligare tillgångsslag.

Fondly Analytics blir Inveztly!Och som ett avstamp för vår fortsatta utveckling har vi beslutat oss för att byta namn från Fondly Analytics till Inveztly. Namnet klingar bättre hos våra internationella aktörer men framför allt så skvallrar det om vår ambition med plattformen – att skapa en heltäckande, professionell och innovativ investeringsplattform – i Sverige så väl som internationellt.

Inveztly skapar insikt – Insikt skapar värde.

Vill du också vara med och utvärdera vår plattform så tveka inte att kontakta mig:

goran.farkas@inveztly.se

Detsamma gäller er som är nyfikna och vill få ytterligare information.

Trevlig Midsommar!

Göran Farkas

VD Inveztly

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>