Fintech-bolaget Purspot AB förvärvar CashOnCash kassasystem
Hem Förvärv Fintech-bolaget Purspot AB förvärvar CashOnCash kassasystem

Fintech-bolaget Purspot AB förvärvar CashOnCash kassasystem

Publicerat av: Redaktionen

Nytt år och nytt förvärv – så inleds 2022 för det svenska fintech-bolaget Purspot AB som nyligen köpte upp kassasystemet CashOnCash Systems Sthlm AB.

I samband med detta stärker Purspot sin positionering på marknaden.

– Vi är otroligt glada över förvärvet. CashOnCash har ett beprövat och stabilt kassasystem och vi ser det här som ett viktigt tillskott som gör att vi blir ännu starkare, säger Hassan Yosef, vd för Purspot.

Fintech-bolaget Purspot AB förvärvar CashOnCash kassasystemPurspot inleder det nya året med en bredare produktportfölj efter att ha förvärvat CashOnCash, ett flexibelt och modernt kassasystem som är applicerbart i många verksamheter och branscher. Det här innebär att Purspot kommer att kunna bredda sitt verksamhetsområde eftersom CashOnCash, utöver att användas i restaurangbranschen, även är tillämpningsbart i många fler branscher inom SME-segmentet. Kassasystemet är väletablerat och har använts av 1000-tals kunder i över tio år, vilket gör det till ett välkommet tillskott i Purspots produktsortiment. I samband med förvärvet byter Purspot namn på kassasystemet till Purspot MAXI-kassasystem.

– Det här är en viktig milstolpe på vår resa. Det nya kassasystemet genererar både en ökad omsättning för oss samtidigt som det öppnar möjligheter till merförsäljning av våra övriga tjänster. Vi har även integrerat MAXI-kassasystemet med Purspots övriga betallösningar såsom OnlineOrder för att komplettera olika lösningar vid behov och önskemål, säger Hassan Yosef.

För en smidigare betalningsprocess
Purspots vision är att digitalisera fysisk handel och effektivisera kundresan. De senaste åren har fintech-bolaget tillhandahållit mobila betallösningar inom främst restaurangbranschen. Numera erbjuder Purspot olika betallösningar för att effektivisera försäljningen för handlaren och dess personal. Utöver MAXI-kassasystemet tillhandahåller Purspot bland annat IoT-betalningar, mobilt MINI-kassasystem och Mobil QR-OnlineOrder. Nu ser Purspot fram emot att erbjuda betallösningar för alla säljkanaler i samband med att MAXI-kassasystem adderas till sortimentet.

– Vi ser fram emot ett expansivt år med nya möjligheter och många kommande kunder. Vi har redan stora profilkunder i vår pipeline som vi förhandlar med, vilket kan ge oss en rejäl boost. Nu kommer vi att kunna erbjuda helhetslösningar och konkurrera med de stora aktörerna inom kassasystemlösningar, avslutar Hassan Yosef.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>