Finansinspektionen tecknar ramavtal med Nexer avseende IT-konsulttjänster
Hem Nyheter Finansinspektionen har tecknat ramavtal med Nexer avseende IT-konsulttjänster

Finansinspektionen har tecknat ramavtal med Nexer avseende IT-konsulttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Finansinspektionen är en statlig myndighet som övervakar företagen på finansmarknaden.

FI:s uppdrag är att bidra till ett stabilt finansiellt system som präglas av högt förtroende med väl fungerande marknader som tillgodoser hushållens och företagens behov av finansiella tjänster, samtidigt som det finns ett högt skydd för konsumenter.

I Finansinspektionens upphandling av IT-konsulttjänster blev Nexer tilldelade avtal inom samtliga tre ansökta områden:

1. Systemutveckling och förvaltning
2. Drift och support
3. Leveransledning, it-arkitektur och säkerhet

Finansinspektionen tecknar ramavtal med Nexer avseende IT-konsulttjänsterAvtalstiden gäller i 24 månader med möjlighet till förlängning i ytterligare 24 månader. Takvolymen för samtliga ovanstående områden är 120 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada och stolta över förtroendet som ramavtalsleverantör till Finansinspektionen och att få möjlighet att leverera kompetens från Nexers breda utbud av tjänster. Vi ser fram emot att bidra till att säkra myndighetens behov av kvalificerad kompetens inom IT-området på både kort och lång sikt, säger Susanne Paulsson, ansvarig för offentlig sektor på Nexer.

Mer information på www.nexergroup.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>