Fellowmind Sverige stöttar nu Salix Group på deras digitala tillväxtresa
Hem FASTIGHETER Fellowmind Sverige stöttar nu Salix Group på deras digitala tillväxtresa

Fellowmind Sverige stöttar nu Salix Group på deras digitala tillväxtresa

Publicerat av: Redaktionen

Fellowmind, en ledande leverantör av digitala lösningar, har ingått ett långsiktigt samarbetsavtal med Salix Group för att modernisera och framtidssäkra deras digitala affärsprocesser med hjälp av Fellowminds innovativa ERP-lösning, Bison.

Modernisering av affärssystem för framtida tillväxt

Salix Group, en nordisk handelskoncern främst specialiserad på att leverera material till byggindustrin och byggfackhandeln, stod inför utmaningar med en föråldrad version av sitt befintliga affärssystem.

Fellowmind erbjöd en ny och innovativ lösning som inte bara mötte Salix Groups behov av branschspecifik funktionalitet och hög prestanda, utan även tillhandahöll en modern molnbaserad plattform med ett användarvänligt gränssnitt.

Fellowmind Sverige stöttar nu Salix Group på deras digitala tillväxtresa

Fellowmind hjälper Salix Group med en branschanpassad och molnbaserad systemlösning

“Genom att välja Bison som vår systemlösning stärker vi vår position för framtiden och får möjlighet att skräddarsy systemet efter våra behov, samtidigt som vi drar nytta av kontinuerliga uppgraderingar med den senaste funktionaliteten,” säger Peter Bengtsson, CIO på Salix Business Partner, Salix Groups servicebolag för IT, lager, logistik och ledningssystem.

Flexibilitet och kundanpassningar med Bison

Salix Group prioriterar flexibilitet och möjligheten till kundanpassningar. Med Fellowminds Bison får de inte bara skräddarsydda lösningar utan även löpande uppgraderingar med ny innovativ funktionalitet. Detta möjliggör användning av samma system inom hela koncernen, vilket ger Salix Group möjlighet att dra nytta av skalfördelar.

“Vi är glada över att utveckla vårt samarbete med Salix Group och fortsätta stödja dem i deras digitala resa. Att kunna erbjuda en branschlösning som både möjliggör löpande uppgraderingar och kundanpassningar utan avkall på prestanda, är en unik styrka hos Bison och något vi är stolta över att kunna leverera,” säger Jens Mattsson, Head of Sales på Fellowmind.

Samarbete för en digital framtid

Fellowminds redan starka position inom digitala systemlösningar förstärks ytterligare genom detta strategiska och långsiktiga samarbete med Salix Group. Det visar inte bara på Fellowminds kapacitet att leverera branschspecifika lösningar utan också på deras engagemang som en långsiktig och pålitlig partner för sina kunder. Båda parter ser fram emot att tillsammans forma framtiden genom innovation, flexibilitet och framgångsrika systemlösningar.

 

Relaterade Artiklar