Frends & Fastighetsägarna Service pratar digital transformation inom fastighetsbranschen på FastighetsMässan Syd
Hem FASTIGHETER Frends & Fastighetsägarna Service pratar digital transformation inom fastighetsbranschen på FastighetsMässan Syd

Frends & Fastighetsägarna Service pratar digital transformation inom fastighetsbranschen på FastighetsMässan Syd

Publicerat av: Redaktionen

Frends iPaaS tar scenen på FastighetsMässan Syd i Malmö.

Tillsammans med Fastighetsägarna Service kommer Frends hålla ett talarpass om att möta kundkrav och påskynda digital transformation inom fastighetsförvaltning.

Genom att vara hjärtat i Fastighetsägarna Services IT-struktur möjliggör Frends anpassning till kundernas behov och accelererar den digitala transformationen för att adressera utmaningar inom fastighetsbranschen.

Frends iPaaS kommer att vara en del av FastighetsMässan Syd i Malmö. Mässan, som är en viktig mötesplats för fastighetsbranschen, samlar branschexperter och ledande företag för att diskutera och presentera de senaste innovationerna inom fastighetslösningar.

Frends iPaaS kommer även att leda ett talarpass med fokus på att möta kundkrav och accelerera digital transformation inom fastighetsförvaltning tillsammans med Fastighetsägarna Service. Jan Heggen, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Service, och Tomas Beijar, Technical Sales Manager på Frends, kommer att utforska utmaningarna inom fastighetsbranschen, betona vikten av att vara snabbfotad samt ge konkreta exempel på hur Frends integrationsplattform möjliggör unika kundlösningar och automatiserar och effektiviserar processer.

Frends & Fastighetsägarna Service pratar digital transformation inom fastighetsbranschen på FastighetsMässan Syd

Frends & Fastighetsägarna Service pratar digital transformation inom fastighetsbranschen på FastighetsMässan Syd.

“Vi ser fram emot att vara en del av FastighetsMässan Syd 2024 och dela våra erfarenheter och insikter om hur integration och automation är avgörande för en effektiv fastighetsförvaltning. Tillsammans med Fastighetsägarna Service kommer vi att belysa lösningar som möjliggör en smidigare och mer innovativ fastighetsbransch,” säger Tomas Beijar, Technical Sales Manager på Frends iPaaS.

Kraven från kunder i fastighetsbranschen är många och utmaningar inkluderar behovet av att vara snabbfotad och möta kunders höga krav på digitala lösningar.

Men även att vara anpassningsbar i en snabbföränderlig värld, hänga med i teknikutvecklingen och en ökad efterfrågan på realtidsinformation står för betydande utmaningar. Att bygga exakt vad varje kund vill ha och samtidigt upprätthålla en gemensam plattform och hålla hög kvalitet är en komplex balansgång. Dessutom krävs skalbarhet för att möta det varierande behovet och att förhålla sig till lagar och regler inom branschen.

“Vår vision är att vara i framkant när det gäller innovation och effektivitet samt att skapa en framtidssäker fastighetsförvaltning. Med Frends som en central del av vår IT-struktur har vi möjlighet att anpassa oss till alla kunders unika behov. Något som säkerställer att vi kan möta dagens behov samtidigt som vi förbereder oss för morgondagens utmaningar,” säger Jan Heggen, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Service.

Den 7-8 februari 2024 arrangeras FastighetsMässan Syd på Malmömässan i Malmö. För mer information, besök FastighetsMässans webbplats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>