FastOut tecknar avtal med marknadsledare i Norge

VR- och drönarföretaget FastOut har tecknat avtal med Inviso som är Norges ledande leverantör av foto och kommunikationstjänster till fastighetsbranschen.

FastOut tecknar avtal med marknadsledare i Norge 1FastOut fortsätter, i linje med den nya lönsamhetsstrategin, att kostnadseffektivt skala upp försäljningen genom återförsäljaravtal. Det nya avtalet innebär att Inviso kommer erbjuda FastOuts produkter på den norska marknaden med en liknande affärsmodell som FastOut erbjuder på den svenska.

Genom aktiv försäljning och beställningsfunktioner i Invisos ordersystem kommer FastOuts produkter att erbjudas mot såväl norska fastighetsmäklarbranschen som mot kommersiella fastigheter. Samarbetet bygger på en modell med intäktsdelning och förväntas vara integrerat under våren 2019.

“Vi är stolta över att ha tecknat återförsäljaravtalet i Norge. Inviso är en perfekt partner för oss. Nu kan vi nå den norska marknaden eftersom Inviso har en stor organisation med fotografer och piloter. De arbetar också med liknande kundsegment i Norge som vi gör själva i Sverige. Vi har stora förhoppningar att detta avtal på sikt skall generera bra intäkter för FastOut, med en effektiv och lönsam modell i botten”, säger Håkan Lindgren, VD FastOut.

“Samarbetet med FastOut ger oss tillgång till nya produkter som ligger i absolut framkant tekniskt och användarmässigt. Vi ser fram emot att komma igång och kunna erbjuda nya och innovativa tjänster för våra kunder i Norge”, säger Thomas Wikberg, CEO på Inviso.