Hem Livstil De’Longhi lanserar Primadonna Soul – kaffemaskinen som garanterar perfekt kaffe oavsett kaffebönor

De’Longhi lanserar Primadonna Soul – kaffemaskinen som garanterar perfekt kaffe oavsett kaffebönor

Publicerat av: Redaktionen

Ingen kaffeböna är den andra lik. Alla har de sin speciella smak och arom.

De’Longhi lanserar Primadonna Soul – kaffemaskinen som garanterar perfekt kaffe oavsett kaffebönor 4Nu lanserar italienska kaffespecialisten De’Longhi kaffemaskinen PrimaDonna Soul som är en helautomatisk kaffemaskin som enkelt anpassar kvarnens inställningar för att säkra ett perfekt resultat, sk Bean Adapt teknologi.

Primadonna Soul är De’Longhis främsta innovation när det gäller att bemästra tillredning av en perfekt kaffe. Att ställa in kaffemaskinens alla parametrar så att malningsgraden, kaffemängden och temperaturen är perfekt anpassad efter varje typ av kaffeböna kan vara svårt och kräver en del övning.

Därför har De’Longhi uppfunnit Bean-Adapt Teknologin som innebär att kaffemaskinen automatiskt anpassar inställningarna beroende på böna.

-Många tror att skillnaden i kaffets smak, syra och fyllighet, beror på om bönorna är Arabica eller Robusta, men en sann kaffeexpert vet att det är en kombination av många saker. Kaffebönorna kanske liknar varandra, men inuti är de väldigt olika. Det är under rostningsprocessen som bönans verkliga smaker extraheras och förbättras. På grund av kaffebönornas olika egenskaper spelar även malningsnivån och bryggparametrarna en viktig roll när det gäller att få till ett perfekt kaffe, säger Ulrika Ekelund, Marketing manager De’Longhi Skandinavien.

Med PrimaDonna Soul kan du tillreda alla dina favoritdrycker med ett enkelt knapptryck. Du kan ställa in styrkan, mängden och temperaturen för ditt kaffe på den intuitiva högupplösta displayen. Du kan också skapa ditt eget personliga recept.

LatteCrema Systemet på kaffemaskinen gör det enkelt att skapa en perfekt cappuccino med samma densitet, krämighet och temperatur varje gång. Systemet blandar ånga, luft och mjölk i rätt proportioner för bästa möjliga mjölkskum direkt i koppen. Detta system kan också skumma olika typer av växtbaserade mjölkdrycker så som havre-, soja- och mandelmjölk.

PrimaDonna Soul har utformats för att förenkla underhållsrutinerna så mycket det bara går. Maskinen är enkel att plocka av delar som också går att diskas i maskin. Mjölkbehållaren kan tas av och ställas i kylen för att hålla mjölken färsk.

Primadonna Soul säljs på Elgiganten och  kostar ca 15 000 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>