ByggLove Bemanning väljer Exacta Digital för SEO
Hem Fastigheter ByggLove Bemanning AB väljer Exacta Digital för SEO

ByggLove Bemanning AB väljer Exacta Digital för SEO

Publicerat av: Redaktionen

ByggLove Bemanning AB är ett växande Norrköpingsbaserat bemanningsföretag som specialiserat sig på att hjälpa byggföretag med anpassade personallösningar för deras projekt.

Genom att erbjuda kvalificerad och erfaren personal inom en rad olika yrkesroller, kan ByggLove Bemanning säkerställa att byggföretag har den bemanning som behövs för att driva sina projekt framgångsrikt.

Företaget grundades av Katarina Lock och Wille Ulrikson, två passionerade entreprenörer med en stark vision om att skapa en heltäckande bemanningspartner för byggbranschen. Tillsammans har de sammanlagt över 35 års erfarenhet inom bemanning.

ByggLove Bemanning väljer Exacta Digital för SEO

Katarina och Wille på ByggLove Bemanning vill fortsätta växa med organisk webbplatstrafik

ByggLove Bemanning har växt snabbt. De sysselsätter sedan de startade verksamheten 2022 inte mindre än 50 projektanställda. Men de har inte drabbats av växtvärk. Istället är de redo att fortsätta expandera och täcka bemanningsbehov i större delar av landet.

Som ett led i strategin för att fortsätta tillväxten anlitar de nu Exacta Digital för sökordsoptimering. SEO-projektet har initierats under mars månad.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>