Avarn Security och Tech Mahindra har ingått avtal
Hem Fastigheter Avarn Security och Tech Mahindra har ingått ett avtal

Avarn Security och Tech Mahindra har ingått ett avtal

Publicerat av: Redaktionen

Avarn Security och teknikbolaget Tech Mahindra har ingått ett avtal om att Tech Mahindra tar över som totalleverantör av IT-, redovisnings-, löne- och HR-tjänster till Avarn Security i Norge och Sverige.

Avtalet innebär att Tech Mahindra tar över tjänster knutna till leverans av IT-, redovisnings-, löne- och HR-tjänster inkluderat cirka 100 personer från hösten 2022.

Avarn Securitys behov av IT och andra gemensamma tjänster är i förändring. I en omfattande bedömning av framtida behov ser vi oss tjäna mest på att ingå ett partnerskap med ett företag som har spetskompetens inom digital utveckling. Med detta samarbete förstärker vi vårt fokus på att bli ”best in class” inom Avarn Securitys kärnverksamheter som är säkerhetstjänster och kontanthantering.

Avarn Security och Tech Mahindra har ingått avtal

Vidar Berg, koncernchef för Avarn Security Group.

Genom partnerskapet säkrar vi en bra teknisk plattform, ökad kapacitet och kompetens för våra IT- och gemensamma tjänster framöver samt förutsägbara kostnader.

Avtalet mellan Tech Mahindra och Avarn Security blev signerat efter en bred och omfattande urvalsprocess. Tech Mahindra valdes i konkurrens med flera andra internationella tjänsteleverantörer.

I urvalsprocessen har Tech Mahindra tillsammans med sina samarbetspartners visat grundlig förståelse för Avarn Securitys behov och gedigen kompetens inom relevanta discipliner.

– Ytterligare digitalisering är en förutsättning för vår utveckling i en säkerhetsbransch i förändring och kommer att tjäna både Avarn Security och våra kunder. Tech Mahindra erbjuder säker och stabil drift, förvaltning av befintliga lösningar och utveckling av nya innovativa lösningar som säkerställer att vi utnyttjar potentialen i ny teknologi, säger Vidar Berg, koncernchef för Avarn Security Group.

– Vi ser fram emot att inleda ett långsiktigt samarbete med Avarn. Samarbetet kommer att hjälpa Avarn uppfylla sin vision om att leverera förstklassiga säkerhetslösningar till sina kunder. För Tech Mahindra ger detta partnerskap en möjlighet att utvidga vårt lokala fotavtryck och leverera tjänster lokalt. Jag ser fram emot att välkomna 100 nya medlemmar till Tech Mahindra-familjen, säger Gaurav Gupta, landschef.

– Vi ser fram emot att välkomna Avarn Securitys duktiga IT-, redovisnings-, löne-, och HR-medarbetare till oss. Tillsammans ska vi bidra till vidareutveckling av Avarn som ett offensivt och attraktivt nordiskt säkerhetsföretag. Leveransavtalet är av stor strategisk betydelse för oss eftersom det omfattar bredden av Tech Mahindras produkter och tjänster, från PC-assistans och drifttjänster till insikter, data och teknologi för en säkerhetsbransch i förändring, säger Mukul Dhyani, Senior Vice President och ansvarig för Kontinentala Europa på Tech Mahindra.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>