Active Directory-experten Semperis växer med partners i Europa
Hem SÄKERHET Active Directory-experten Semperis växer snabbt med partners i Europa

Active Directory-experten Semperis växer snabbt med partners i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsföretaget Semperis, med fokus på identitetsdrivna säkerhetslösningar, växer snabbt på den europeiska företagsmarknaden.

I samband med tillväxten anställer man nu Christophe Laakmann som partneransvarig i Europa.

Active Directory-experten Semperis växer med partners i Europa

Christophe Laakmann

Det är i kölvattnet av förra vårens investeringsrunda på drygt 200 miljoner USD, vilken var en av de största inom cybersäkerhetsbranschen förra året, och den senaste tidens snabba tillväxt som Semperis nu ytterligare intensifierar satsningen på den europeiska marknaden, inklusive Sverige.

Därmed ska regionens företag få ännu bättre tillgång till företagets lösningar för Identity Threat Detection och Response (ITDR) och cyber-recovery. Semperis har uppmärksammats av Financial Times och Deloitte Fast 500 som ett av de snabbast växande företagen I USA, och nu planerar Semperis att dubbla antalet anställda inom det närmaste året.

Christophe Laakmann, med expertis inom europeiska distributionskanaler från tidigare arbete med företag som Splunk, CA Technologies, VMware och Symantec, ska driva Semperis partnersatsning och bygga det team som behövs för att lyckas.

“Nu är en perfekt tid för oss på Semperis,” säger Christophe Laakmann.  ”Vi har de identitetsdrivna lösningar som de flesta företag behöver för att säkra sina molnsatsningar”.

Semperis säljstrategi fokuserar helt på kanalpartners och man samverkar med partners genom hela säljprocessen. Laakmann kommer att satsa vidare på den modellen med Semperis expertis inom  säkerhetslösningar för Active Directory och ITDR i fokus.

 

 

Relaterade Artiklar