Visma lanserar Control Edge – ett nytt molnbaserat ekonomisystem
Hem TeknikMoln tjänster Visma lanserar Control Edge – ett nytt molnbaserat ekonomisystem

Visma lanserar Control Edge – ett nytt molnbaserat ekonomisystem

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Visma det helt molnbaserade ekonomisystemet Visma Control Edge.

Den nya lösningen riktar sig främst till en målgrupp som ofta upplever utmaningar med att höja sin automatiseringsgrad på ett tillförlitligt sätt: stora företag med många användare och omfattande transaktionsvolymer.

– Med Visma Control Edge möter vi en efterfrågan vi starkt känner av. Företag som tidigare tvekat inför molntjänster på grund av specifika krav på individuell konfigurering och anpassning har kommit över en tröskel, och vi har lagt i en ytterligare växel, säger Karin Grawsiö, produktchef för Visma Control Edge.

Visma lanserar Control Edge – ett nytt molnbaserat ekonomisystemUtvecklingen av Visma Control Edge bygger vidare på det väletablerade ekonomisystemet Visma Control – med en helt ny plattform, fullt ut som molntjänst som resultat.

Tryggheten med en beprövad lösning som grund i kombination med molnets fördelar och en skräddarsydd leverans vad gäller integrationer och konfigurering blir en komplett lösning för de stora företagens mest vitala processer.

Visma Control Edge körs redan i dag av ett flertal företag som skiftat från Visma Control, med mycket god respons. Under det kommande året väntas ett stort antal kunder göra samma sak och vi har dialog med flera företag som väntat på den lösning som Visma Control Edge kan erbjuda.

– I Visma Control Edge har vi ett modernt och starkt ekonomisystem i molnet för företag med mer komplexa behov. Nu kan vi i en snabbare takt hjälpa fler att förädla och bygga vidare på sina arbetsflöden med ökad automatisering som kan spara resurser, säger Liselotte Verbeek, tf vd på Visma Software AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>