Hem Nyheter Visma breddar sitt erbjudande med komplett verktyg för projekthantering – lanserar Visma Tid Pro

Visma breddar sitt erbjudande med komplett verktyg för projekthantering – lanserar Visma Tid Pro

Publicerat av: Redaktionen

I decennier har Visma Spcs gjort det smidigare för småföretagare att sköta sin bokföring, fakturering och lönehantering.

Visma breddar sitt erbjudande med komplett verktyg för projekthantering – lanserar Visma Tid Pro 3Nu breddar bolaget sitt erbjudande och lanserar Visma Tid Pro, ett molnbaserat och komplett verktyg för tid- och projekthantering.

– Tjänsteföretag som tar betalt för sin och sina anställdas tid utgör den största andelen av Sveriges alla företag. Med en smart lösning som håller koll på deras tid och resurser, från offert till uppföljning, får de en ännu enklare vardag, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Sedan 1980-talet har Visma Spcs gjort svenska småföretagares vardag bekvämare med smarta lösningar för bokföring, fakturering och lönehantering. Nu breddar Visma Spcs sitt erbjudande och lanserar ett molnbaserat och komplett verktyg för tid- och projekthantering. I Visma Tid Pro får småföretagare bland annat:

  • Offerthantering med e-signering
  • Resursplanering
  • Projekthantering
  • Koll på arbetad tid, sjukfrånvaro, utlägg och traktamente.
  • Smart uppföljning och analys av viktiga nyckeltal

– Med Visma Tid Pro kan småföretagen nu spara tid på att minska sin manuella administration och istället fokusera på det de gör allra bäst – driva och utveckla sina verksamheter, säger Andreas Kjellman Adolfsson, produktägare för Visma Tid Pro.

I Sverige finns omkring en miljon företag, varav de allra flesta är små med upp till 9 anställda. Tjänsteföretag som säljer sin och sina anställdas tid utgör två tredjedelar av landets alla företag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>