Tmpl och Scrive ska effektivisera fastighetsbolagens framtid med säker inloggning och signering
Hem Fastigheter Tmpl och Scrive ska effektivisera fastighetsbolagens framtid med säker inloggning och signering

Tmpl och Scrive ska effektivisera fastighetsbolagens framtid med säker inloggning och signering

Publicerat av: Redaktionen

Tmpl, ett av Sveriges ledande proptech-bolag, inleder ett strategiskt samarbete med Scrive.

Tmpl och Scrive ska effektivisera fastighetsbolagens framtid med säker inloggning och signering

Henrik Svanqvist, vd på Tmpl och Mathias Björlin, Head of Partner Sales på Scrive. 

Samarbetet kommer göra det möjligt för Tmpls slutanvändare att logga in i Tmpls plattform med sitt BankID och signera dokument elektroniskt.

Scrives e-signering och identitetsverifiering kommer att finnas tillgänglig för Tmpls kunder och slutanvändare, och under året kommer integrationen att vara tillgänglig för över 100 000 hushåll i Sverige.

Scrives e-signering och identitetsverifiering är integrerad som en standardfunktion i Tmpls plattform. Alla användare, inklusive hyresgäster, fastighetsförvaltare, administratörer och servicepersonal, kommer i första hand kunna registrera sig och logga in i appen med sitt BankID. Vidare kommer det även bli möjligt att skicka, granska och signera digitala avtal, vilket kommer spara både tid och administrering men också eliminera papper, utskrift och skanning.

Scrives elektroniska identitetstjänster gör det enkelt att säkra Tmpls digitala ekosystem med integrerade ID-verifieringskontroller med BankID. Integrerad eID är ett smidigt och säkert sätt att säkerställa att endast auktoriserade personer kan komma åt och signera avtal, samt för att underlätta en onboarding av nya medlemmar och att autentisera användare när de får tillgång till gemensamma resurser.

– Detta partnerskap med Tmpl utökar Scrives ledande position inom den svenska proptech-sektorn. Tmpls användare kan underteckna avtal och identifiera sig säkert var de än befinner sig, på vilken enhet som helst. Att kunna e-signera dokumenten vid in- eller utflyttning ur en lägenhet är bara ett exempel på hur man kan göra livet enklare för både hyresgäster och fastighetsförvaltare, säger Mathias Björlin, Head of Partner Sales på Scrive.

Tmpl har ambitionen att leda utvecklingen mot smartare och mer hållbara bostäder, kontor och städer. Digitalisering av fastigheter och erbjudande av relevanta tjänster, allt samlat på en plattform, skapar mervärde och nytta för både boende och kontorshyresgäster.

– Tmpl och Scrives gemensamma målsättning är att vi båda strävar efter att förenkla vardagen för människor. Att smidigt kunna logga in med sitt BankID är redan en självklarhet för många och det känns som ett naturligt steg att vi nu kan erbjuda våra kunder den säkra inloggningslösningen. Det är ett viktigt partnerskap för Tmpl, då det öppnar upp möjligheten för våra slutanvändare att även kunna signera dokument digitalt och det kommer ge stora positiva effekter för fastighetsbranschen överlag – minskade administrativa kostnader och kortare behandlingstider, bara för att nämna ett par fördelar, säger Henrik Svanqvist, vd på Tmpl.

Scrives identitetstjänster rullas gradvis ut till Tmpls kunder under våren. Samarbetet berör ursprungligen Sverige men kan även utvidgas till andra nordiska länder i framtiden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>