Hem Nyheter Svensk byrå nominerad i tre kategorier i Global Payroll Award

Svensk byrå nominerad i tre kategorier i Global Payroll Award

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Lön & HR Bolaget är nominerat i tre kategorier i årets upplaga av Global Payroll Award.

Svensk byrå nominerad i tre kategorier i Global Payroll Award 3

Anna Hammarkvist, VD för Lön & HR Bolaget

Global Payroll Award arrangeras i år digitalt den 26 november. Svenska Lön & HR Bolaget deltar i konkurrens med ett stort antal bolag från hela världen. Drygt 80 nomineringar av bolag och personer återfinns i de 14 kategorierna.

Lön & HR Bolaget är nominerat i tre kategorier: In-Country Payroll Provider of the Year, det vill säga bästa nationella löneleverantör, Nina Strandberg som Payroll Specialist of the Year, ett personligt pris till de bästa yrkespersonerna, samt Outstanding Award 2020.

– Vi är mycket hedrade över att vara nominerade och det är roligt att vi sätter Sverige på världskartan i detta sammanhang. Samtidigt märker vi också att fler och fler, såväl nya kunder som medarbetare, vill jobba med oss eller hos oss, säger Anna Hammarkvist, VD för Lön & HR Bolaget.

Den internationella juryn tittar på faktorer som ekonomisk tillväxt, kundnöjdhet men också hur medarbetarna trivs, och hur effektiv byrån är när det gäller exempelvis problemlösning och samarbete.

– Vår teamkänsla har förstärkts under pandemin när vi utmanats av att hjälpa våra kunder med olika typer av kostnadseffektiva lösningar. Vi utgår från hållbarhet i alla relationer och satsar på att skapa mer värde med mindre resurser, fortsätter Anna Hammarkvist.

Global Payroll Awards anordnas varje år sedan 2016 av Global Payroll Association, en organisation som arbetar för att lyfta löne- och HR-branschen. 2018 vann Lön & HR Bolaget i kategorin In-Country Payroll Team vid galan som då hölls i Lissabon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>