Qred lanserar ny B2B-betalningsplattform som tillåter företag att betala fakturor med sitt Qred Visa
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Qred lanserar ny B2B-betalningsplattform som tillåter företag att betala alla fakturor med sitt Qred Visa

Qred lanserar ny B2B-betalningsplattform som tillåter företag att betala alla fakturor med sitt Qred Visa

Publicerat av: Redaktionen

Den nya, kostnadsfria tjänsten är tillgänglig för alla Qred VISA-användare och kommer att tillåta företag att snabbt betala alla fakturor med sitt kreditkort direkt från Qreds app.

Qred är glada över att lansera en helt ny betalningsplattform speciellt utformad för att hjälpa småföretag att frigöra kapital och spara tid när de betalar räkningar.

Qred lanserar ny B2B-betalningsplattform som tillåter företag att betala fakturor med sitt Qred Visa

Den nya tjänsten, som kommer att vara tillgänglig via Qreds app, kommer att göra det möjligt för företag att betala alla sina fakturor med Qred VISA – oavsett om det är en elräkning eller för att betala för inventarier. Och det bästa av allt är att det inte tas några extra avgifter.

”Fakturor för tiotals miljarder dollar utfärdas varje år och för de flesta företag är det enda sättet att betala dem att använda kontanter direkt från sitt konto eftersom de flesta leverantörer inte accepterar kortbetalningar. Med vår nya betalningsplattform kan småföretag använda sitt Qred VISA för att betala alla fakturor de har – med mycket mer flexibla betalningsvillkor. Detta frigör välbehövligt kassaflöde som är livsviktigt för de flesta entreprenörer. ” säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>