I veckans avsnitt av podden Cyber Talks gästar Fredrik Krantz från Yubico
Hem Säkerhet Podden Cyber Talks gästar Fredrik Krantz från Yubico

Podden Cyber Talks gästar Fredrik Krantz från Yubico

Publicerat av: Redaktionen

Rolf Rosenvinge och Fredrik Krantz samtalar bland annat hur man exekverar på grundaren Stina Ehrenswärds vision att säkra internet.

De pratar även om frågeställningar kring MFA, FIDO-standarden och när vi kommer gå passwordless.

I veckans avsnitt av podden Cyber Talks gästar Fredrik Krantz från Yubico

Fredrik Krantz från Yubico

Podden Cyber Talks

Cybersäkerhet och dataskydd ligger högt på många företags agendor, men trots det finns det idag få plattformar som går på djupet i frågan. Därför lanserar Orange Cyberdefense ”Cyber Talks”, en podcast om cybersäkerhet som ska avhandla aktuella frågor och utmaningar som dagens CISO:s (Chief Information Security Officer) står inför.

Nya avsnitt:

Podden släpps varannan vecka och kommer att gästas av profiler från svenskt näringsliv och offentlig sektor för att diskutera aktuella ämnen och dela med sig av kunskap från sina verksamheter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>