OnlyOffice i ny version med ökad säkerhet och utökad funktionalitet
Hem Säkerhet OnlyOffice i ny version med ökad säkerhet och utökad funktionalitet

OnlyOffice i ny version med ökad säkerhet och utökad funktionalitet

Publicerat av: Redaktionen

Bland nyheterna i den senaste versionen av produktivitetsprogramvaran OnlyOffice 6.2 finns digitala signaturer, fler möjligheter att kategorisera och visualisera data i kalkylblad samt lösenordsskydd av filer för desktopversionen.

OnlyOffice i ny version med ökad säkerhet och utökad funktionalitet

Version 6.2 är den senaste av OnlyOffice.

Programmet är baserat på öppen källkod och har funktioner för ordbehandling, kalkylblad och presentationer. Det kan användas kostnadsfritt av konsumenter och finns dessutom i en version för företag.

Digitala signaturer och lösenordsskydd

Funktionen för digitala signaturer kan användas för dokument, kalkylblad och presentationer. Den säkerställer att innehållet är skapat av avsändaren och inte har ändrats eller modifierats vid överföring. Digital signering kräver ett giltigt certifikat från en godkänd certifikatutfärdare. Filer som lagras lokalt på en dator kan förses med lösenordsskydd som hindrar att de öppnas av obehöriga.

Digitala signaturer och lösenordsskydd är funktioner som kommer finnas i desktopversionen men än så länge inte för onlineversionen av OnlyOffice.

Fler funktioner för kalkylblad

Flera uppdateringar och tillägg har gjorts för kalkylblad:
• Validering och begränsning av vilken data som kan skrivas in celler. Till exempel för att skapa rullistor där endast vissa värden ska förekomma.
• Utsnitt som förenklar filtrering och visualisering för pivot-tabeller.
• Anpassade format för siffor och olika typer av talserier
• Formler för: GROWTH, TREND, LOGEST, UNIQUE, MUNIT, RANDARRAY

API för integration i dokumenthanteringssystem

Med hjälp av ett nytt API kan utvecklare integrera desktop-appen i OnlyOffice i ett dokumenthanteringssystem och använda den som klient för redigering. Stöd för redigering online och samarbete i dokument finns också.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>