Hem Teknik Första internationella kunden live med kontokrediter för små- och medelstora företag och privatpersoner

Första internationella kunden live med kontokrediter för små- och medelstora företag och privatpersoner

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 september gick det finska fintech-bolaget OPR-Finance live med Line of Credit för privatpersoner (EveryDayPlus) samt för små- och medelstora företag (Yritysluotto Flex) i både Sverige och Finland.

Första internationella kunden live med kontokrediter för små- och medelstora företag och privatpersoner 3Lösningen förenklar sättet företag kan driva nya intäktsströmmar och har den snabbaste time-to-market när det gäller både att skapa och lansera nya produkter för små- och medelstora företag och privatpersoner.

”Vi är väldigt nöjda med flexibiliteten lösningen erbjuder som gör att vi snabbt kan bemöta våra kunders krav vilket ger oss en konkurrensfördel. Den snabba implementationen och höga lösningskvaliteten överträffade våra förväntningar och vi var igång i två olika marknadssegment på bara ett par månader, säger Ville Rontti, CTO på OPR-Finance.

”Vi är mycket glada över OPR-Finance fortsatta förtroende och det här är en milstolpe för vår SME-produktportfölj. Vi ser fram emot fler spännande tillkännagivanden inom kort” fortsätter Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Vilja Line-of-Credit lösningar möjliggör att du kan erbjuda dina kunder flexibla finansieringsalternativ och ett flexibelt återbetalningsschema, både per utbetalning och per konto. Lösningen sammanfogar sömlöst fasta planer med återbetalningar av minimibelopp till ett enda kontoutdrag. API:erna gör att du kan erbjuda dina kunder kontanter direkt vid behov antingen via dina kanaler eller dina partners kanaler.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>