NOWO växer vidare – 50 procents tillväxttakt på årsbasis
Hem Nyheter NOWO växer vidare – 50 procents tillväxttakt på årsbasis

NOWO växer vidare – 50 procents tillväxttakt på årsbasis

Publicerat av: Redaktionen

Fintechbolaget NOWO som har som mål att få fler att spara till pensionen har fått fart på sin tillväxt, bara sedan lansering av det nya marknadsföringskonceptet ”En dag vill du sluta jobba” i mitten av april har 17 000 personer laddat ner NOWO appen.

NOWO växer vidare – 50 procents tillväxttakt på årsbasisSamtidigt har bolaget passerat den första av många milstolpar – 50 000 fondmedlemmar.

Tillväxten har överträffat bolagets förväntan och visar redan i ett tidigt skede en tillväxt på fondmedlemmar om 50 % på årsbasis. Detta ger företaget bekräftelse på att den planerade uppskalningen av marknadsföringen under sommaren och hösten kommer att bära frukt.
Rutger Selin VD på NOWO kommenterar:

– Vi vill initiera en folkrörelse där många fler ser om sin pension. Det ställer stora krav på att vi gör pension intressant, enkelt, tillgängligt och med en positiv känsla. Det faktum att vi nu både växer något snabbare och till en lägre kostnad än prognostiserat, är en stark indikation på att NOWO har en viktig roll att spela i människors framtida ekonomi. Det kvitto vi behöver för att nu ytterligare skala upp. Folkrörelsen har startat, säger Rutger.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>