Modig entreprenör slåss om världsmästartiteln
Hem Nyheter Modig entreprenör slåss om världsmästartiteln

Modig entreprenör slåss om världsmästartiteln

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av mars utsågs David Modig, Modig Machine Tool AB, till Sveriges främsta entreprenör vid den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year.

Modig entreprenör slåss om världsmästartiteln

David Modig

Nu har det blivit dags för den svenske vinnaren att göra upp med entreprenörer från hela världen då World Entrepreneur Of The Year går av stapeln.

Den 10:e juni är det dags för den globala entreprenörstävlingen EY Entrepreneur Of The Year. Tävlingen arrangeras varje år i Monaco, men på grund av covid-19 blir årets tillställning digital.

Deltagare från hela världen kommer göra upp om den åtråvärda utmärkelsen som världens främsta entreprenör.

David Modig utsågs i slutet av mars till Sveriges representant i tävlingen då han tog hem den nationella titeln.

–David Modig är en entreprenör ända ut i fingerspetsarna. Med ett stenhårt fokus på kvalité och ett djupt tekniskt kunnande kommer han nu utmana om utmärkelsen som världens främsta entreprenör. Trots att det varit nära några gånger har Sverige faktiskt aldrig kammat hem titeln, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i Sverige.

Jurymöten, presentationer, nätverkande och prisutdelning kommer precis som föregående år att bli ett digitalt evenemang. Och förutom att en oberoende jury utser vinnaren kommer alla kunna rösta på ”People’s choice” bland årets finalister.

EY World Entrepreneur Of The Year kommer att sändas på CNBC kvällen den 10 juni klockan 20.00, och en uppspelning kommer att finnas tillgänglig direkt efter. Folkets val kommer att avslöjas efter livesändningen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>