Nordlo stärker positionen inom fastighetssektorn och blir strategisk IT-partner till Platzer Fastigheter
Hem FASTIGHETER Nordlo stärker positionen inom fastighetssektorn och blir strategisk IT-partner till Platzer Fastigheter

Nordlo stärker positionen inom fastighetssektorn och blir strategisk IT-partner till Platzer Fastigheter

Publicerat av: Redaktionen

Nordlo blir ny strategisk IT-partner till Platzer Fastigheter, en ledande aktör inom kommersiella fastigheter i Göteborg.

Avtalet sträcker sig över tre år och innefattar ett helhetsåtagande för Platzers IT-drift och arbetsplats, samt tjänster för IT-säkerhet.

Nordlo stärker positionen inom fastighetssektorn och blir strategisk IT-partner till Platzer Fastigheter

Karoliina Callavik, verksamhetsutvecklingschef på Platzer och Sandra Lindblad, vd på Nordlo Evolve.

– Vi är stolta över förtroendet och ser fram emot resan tillsammans med Platzer. I och med denna affär tar Nordlo nya marknadsandelar inom fastighetssektorn, där vi redan har lång erfarenhet och spetskompetens, helt i linje med vår ambition att växa ytterligare inom området, säger Sandra Lindblad, vd på Nordlo Evolve.

Platzer sökte en proaktiv partner som kan leverera en hållbar, kostnadseffektiv och flexibel drift till ett växande bolag.

Nordlo kommer att leverera ett komplett utbud av tjänster, från IT-drift och arbetsplatstjänster till avancerade säkerhetslösningar, och blir Platzers helhetspartner vilket möjliggör för Platzer att navigera i den digitala transformationens framkant.

– I en gedigen upphandlingsprocess blev det tydligt att Nordlo kan möta våra behov i både bredd och kunskap. Nordlo förstår den tekniska dimensionen av IT-drift, samtidigt som de delar vår vision om innovativ och hållbar utveckling. Dessutom har de kunnat bevisa en hög kundnöjdhet över tid, vilket är viktigt för oss. Att de sitter nära oss i Göteborg är bara ett extra plus, säger Karoliina Callavik, verksamhetsutvecklingschef på Platzer.

– Detta partnerskap är ett tydligt exempel på Nordlos strategiska ambition att expandera närvaron inom fastighetssektorn och stärka positionen som en ledare inom IT-driftstjänster. Genom att kombinera djup branschkunskap med en unik samverkansmodell är Nordlo väl positionerat för att möta och överträffa de växande behoven hos fastighetssverige, säger Sandra Lindblad, vd på Nordlo Evolve.

– På lång sikt ser vi ett tätt samarbete för att utveckla leveransen och ta vår IT till nästa nivå. Detta är början på en spännande resa mot molnet och digitalisering av våra fastigheter, där vi tillsammans kommer att utforska och implementera resurseffektiva och säkra lösningar. Vår dialog är redan nu lösningsorienterad och produktiv. Det är en bra match hela vägen, säger Karoliina Callavik, verksamhetsutvecklingschef på Platzer.

 

Relaterade Artiklar